INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA/REAL MADRID-GIJON, AZI, 21:00, DIGISPORT 2 ÎN DIRECT

Casillas e sigur: ”Vom pulveriza recordul nostru de 107 goluri”

Real Madrid este cea mai eficace echipă creată de Mourinho
Real Madrid este cea mai eficace echipă creată de Mourinho

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 11:16

Real Madrid are obiectiv dublu diseară, la confruntarea de pe ”Santiago Bernabeu” cu Sporting Gijon. Primul este victoria care să menţină distanţă faţă de FC Barcelona, diferenţa fiind de 4 puncte înainte de El Classico de sîmbăta viitoare. Celălalt: să înscrie măcar trei goluri. Dacă va reuşi, trupa lui Jose Morinho va bate un record vechi din sezonul 1989-1990. Atunci, echipa pregătită de galezul John Benjamin Toshack a marcat 107 goluri în campionat, bornă istorică în istoria clubului ”blanco”.

”Sîntem o formaţie spectaculoasă, dar şi eficientă. Chiar nu văd cum nu o depăşim acel record”, a susţinut Iker Casillas. Portarul Realului nu este doar ferm, ci şi nedumerit: ”Mulţi spun că echipele lui Mourinho sîntt defensive. Nu înţeleg de ce. Priviţi cifrele noastre! Cum să spui despre noi că sîntem defensivi?”

Protagoniştii de acum 22 ani sînt şi ei convinşi că actualul Real va pune un nou reper de eficacitate. ”Este inevitabil. Actualul Real ne va pulveriza recordul”, a zis Martin Vazquez, completat de Sanchis: ”Acest Real al lui Morinho este fantastic. Va deveni istoric”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
silvercloud
silvercloud  •  14 Aprilie 2012, 17:09

Un meci pe care Real Madrid trebuie sa-l castige fara emotii, eu cred ca va fi un 5-0 sec, cu doua goluri Cristiano Ronaldo!! Mai greu va fi pentru Barca sa castige la Levante astazi!!

ildiavolo
ildiavolo  •  14 Aprilie 2012, 14:06
Postat de rsalexander pe 14 Aprilie 2012, 12:09

Dar daca vrem sa castige numai urmatoarele 10 campionate? :))

speranta moare ultima

detoatepttoti
detoatepttoti  •  14 Aprilie 2012, 12:27
Postat de b0gdan_88 pe 14 Aprilie 2012, 12:08

Sa stii ca te apreciez foarte mult pentru comentariile pe care le faci si se vede de la departare ca esti un om cu capul pe umeri, sincer !!! RESPECT !!!

iti multumesc, si tu meriti tot respectul, am vazut ca poti fi impartial cand e corect, si asta demonstreaza ca esti un om cinstit si matur :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează