INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Casillas nu a uitat de vremurile tulburi de la Real și dezvăluie unde s-a produs ruptura dintre el și Mourinho: ”Era o situație urâtă”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 19:32

Iker Casillas a fost cedat în 2015 de Real Madrid la Porto, unde a devenit imediat titular. Jucătorul rămâne, însă, una din legendele echipei din Madrid și are un palmares de invidiat, format în perioada în care juca în echipa galacticilor.

Spaniolul și-a amintit de ultimii săi ani la Real și a dezvăluit cum s-a produs ruptura dintre el și club. Totul a început în mandatul lui Mourinho. ”Nu ne mai vorbeam deloc. Era o situație urâtă. Sigur am greșit și eu în multe lucruri, dar nu era ușor să trecem peste anumite momente”, a început Casillas.

Totuși, ce l-a deranjat pe Mourinho atât de mult încât l-a transformat din titular incontestabil în rezervă? ”Relația noastră s-a schimbat între septembrie și decembrie 2012. E perioada în care am ajuns rezervă. Nu îi convenea că eram prieten cu jucătorii Barcelonei, dar eu vorbeam cu Xavi și Puyol pentru că mă temeam că jocul naționalei va vea de suferit din cauza tensiunilor dintre Real și Barcelona. Urma un Campionat European pentru noi. Din această cauză, Mourinho a început să titularizeze alți portari în locul meu.”, a dezvăluit fostul jucător al galacticilor.

Casillas nu a reușit să revină printre titulari nici după ce Ancelotti a preluat-o pe Real. ”Situația mea era deja viciată, nu mă simțeam deloc bine din punct de vedere personal, eram în gura tuturor și am simțit că e mai bine să plec.”, a încheiat portarul care a jucat în 510 partide pentru Real.

18 trofee
are Casillas la Real: 5 campionate, două Cupe ale Regelui, patru supercupe ale Spaniei, 3 Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, o Cupă Intercontinentală și un Mondial al cluburilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
mr.ban
mr.ban  •  25 Februarie 2016, 23:28

Uhm... articol foarte bun dar as vrea sa evidentiez o eroare, cu scopul de a pastra sirul informatiilor corecte pentru ceilalti cititori. In sezonul 2013 - 2014, antrenor la Real era Ancelotti. Mourinho a plecat la finele sezonului precedent, 2012 - 2013. Relatia dintre Mou si Casillas nu avea cum sa se strice in perioada septembrie - octombrie 2013.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează