INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Casillas regretă: „Am acceptat că eu sunt cârtița vestiarului la Real”

Casillas regretă: „Am acceptat că eu sunt cârtița vestiarului la Real”
Casillas regretă: „Am acceptat că eu sunt cârtița vestiarului la Real”

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 17:21 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 17:25

Fostul mare portar spaniol Iker Casillas, 39 de ani, a vorbit despre conflictul cu Mourinho, 57 de ani, care l-a acuzat că dă informații presei la Madrid

José Mourinho a antrenat trei ani la Real Madrid, ajungând pe "Santiago Bernabéu" în 2010, imediat după ce a cucerit "tripla" Serie A - Cupa Italiei - Liga Campionilor cu Inter Milano. Portughezul a cucerit trei trofee și a avut 71,9% procent al victoriilor (128 de succese în 178 de meciuri). 

A fost implicat în mai multe scandaluri cu jucătorii, vorbindu-se cel mai mult despre conflictul cu Iker Casillas. Legendarul portar blanco, acuzat de tehnicianul lusitan că este dă presei informații din vestiar. De altfel, Iker, care avea deja din 2009 o relație cu ziarista Sara Carbonero, soția lui din 2016, a fost trecut de Mou pe bancă după acea "ciocnire".

Iker Casillas: "Cum aș fi putut reacționa? Să fac circ?"

Acum, opt ani mai târziu, retras din fotbal după infarctul suferit la antrenamentul lui FC Porto în 2019, comentează conflictul cu Mourinho și dezvăluie marele său regret.

"M-a acuzat că sunt prietenul jurnaliștilor. Sigur, cunoșteam oameni din presă, cum altfel? M-a acuzat că eu sunt cel care vorbește... Am tăcut mai mult decât ar fi trebuit, nu am replicat, am acceptat că eu sunt cârtița", a afirmat Casillas într-un documentar realizat de postul de televiziune Movistar.

Acesta a completat: "Cum aș fi putut reacționa? Să fac circ? Poate că ar fi trebuit să mă duc la el și să discutăm, regret că nu am făcut-o. Însă nu era stilul meu să vorbesc public și să creez un circ și mai mare".

3trofee a cucerit Mourinho la Real: Cupa Spaniei (2011), LaLiga și Supercupa Spaniei (ambele în 2011)

725de meciuri a jucat Iker Casillas la clubul madrilen, în perioada 1999-2015

19trofee a adunat portarul spaniol la Real, inclusiv trei Ligi ale Campionilor (2000, 2002 și 2014)

Cât de credibil e Transfermarkt? Ancheta care arată secretele celui mai folosit site din fotbal: agenții influențează cotele!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează