INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Cassano: "Am vrut să mă retrag cînd am văzut murind pe teren sportivi ca Bovolenta sau Morosini"

Antonio Cassano nu şi-a putut stăpîni lacrimile atunci cînd a aflat că poate reveni pe teren
Antonio Cassano nu şi-a putut stăpîni lacrimile atunci cînd a aflat că poate reveni pe teren

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 15 mai 2012 19:41

Antonio Cassano se declară cel mai fericit om din lume şi asta datorită faptului că a putut reveni pe teren după ce, la un moment dat, a crezut că nu va mai putea juca fotbal. Vîrful rossonerilor a apucat să joace mai multe partide după intervenţia la care a fost supus şi a fost chemat şi la naţionala Italiei pentru CE 2012.

"După operaţia pe cord eram optimist, dar după ce i-am văzut murind pe teren pe Vigor Bovolenta şi pe Piermario Morosini am vrut să renunţ la fotbal". Aceasta este confesiunea atacantului lui AC Milan Antonio Cassano.

Vîrful de 30 de ani a fost la un pas să renunţe la tot: "Eram incapabil să mai încerc, să îmi mai doresc să joc. Soţia mea era foarte îngrijorată. Stăteam în fotoliu şi mă uitam pe pereţi. Voiam să pun punct aventurii mele cu fotbalul. Am zis: «Las totul. Băieţi, aici e în joc viaţa mea»", spune Cassano într-un interviu acordat pentru "Chi".

Cel mai fericit moment
Emoţiile revenirii pe teren au fost atît de puternice încît Cassano spune că nici măcar atunci cînd a debutat în prima ligă italiană nu a simţit aşa ceva: "Cînd mi-au spus că pot reveni pe teren am plîns. Nu voi putea niciodată să uit revenirea mea pe un teren de fotbal. Milan-Fiorentina, mister Massimiliano Allegri mi-a zis: «Pregăteşte-te!» Îmi tremurau picioarele cum nu mi s-a mai întîmplat niciodată în carieră. Nici măcar atunci cînd am debutat în Serie A. Reîncepeam să simt că trăiesc. Mă simţeam cel mai fericit om din lume".
Despre faptul că selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli l-a inclus în lotul pentru CE 2012, Cassano spune: "Mister mi-a arătat mereu că are încredere în mine, nu m-a părăsit niciodată. Acum ne aşteaptă Campionatul European, iar eu sînt pregătit. Sperăm să jucăm bine".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
andreicukapp
andreicukapp  •  05 Iunie 2012, 09:31

Castiga un tricou cu Milan! Intra pe www.forzamilan.ro si voteaza!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează