INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cassano continuă scandalul cu Mourinho: „N-am luat bătaie de la Livaja. Iar tu iar te-ai făcut de râs, la fel cum se fac echipele tale”

Cassano continuă scandalul cu Mourinho
Cassano continuă scandalul cu Mourinho

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 19:25 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 19:41

Schimbul de replici ironice și acuzații continuă între Antonio Cassano (40 de ani), fostul internațional italian, și José Mourinho (60 de ani), actualul antrenor al Romei, cu noile critici ale primului, după ce portughezul l-a făcut praf la conferința de presă de sâmbătă.

”A fost o ceartă cu 20 de persoane”

”În viața mea, nu m-am temut de nimeni și de nimic, așa cum m-a învățat mama. M-am certat, e adevărat, cu Livaja și ne-am zis de toate, dar nu am ajuns la contact fizic. Iar după două zile ne-am împăcat și eram prieteni ca înainte. Cineva a făcut pe spionul, în timp ce 20 de persoane s-au strâns la o ceartă, fără a exista însă altceva decât cuvinte ceva mai aprinse. 

Eu n-am încasat nimic. Spune-i iepurașului care povestește căcaturi că totul este invenția lui. Și cu asta ai făcut o altă figură de rahat, pe lângă modul de râs în care joacă echipele tale. La Bobo TV o să spun mai multe, dar în viața mea nu am luat bătaie, poate am fost norocos”.

”Mourinho nu e de nivelul lui Real”

Antonio Cassano spusese despre Mourinho că nu mai e de nivelul lui Real Madrid: „Nu am nici cea mai vagă idee cum obține rezultate. E un actor, zero barat ca antrenor. Nu-i mai pasă de fotbal. 

E un foarte bun comunicator, dar ca tehnician, Real Madrid sau Sanmartinese e același lucru pentru el. Dacă cei de Madrid știu fotbal, atunci nu o să-l caute nimeni să-l cheme înapoi”.

”N-a cucerit nici Cupa Lombardiei”

După care ”The Special One” a contraatacat: ”El doar se distrează, iar ceilalți muncesc serios. La Madrid lumea își amintește numai de geaca lui, cu Roma a câștigat o Supercupă fără să joace și la Inter nici măcar nu a cucerit nici Cupa Lombardiei, în amical. 

O să aibă o problemă cu mine, nu eu cu el. O să-i spun numai un singur lucru. Ai grijă Antonio, tu ai 40 de ani și eu 60, uneori apare și Marko Livaja și atunci situația chiar se complică!”

De ce pierde Guardiola trofeul Ligii?! Pep s-a comparat cu Michael Jordan: „Câte titluri are în NBA? Șase din 16!”
City - Bayern
De ce pierde Guardiola trofeul Ligii?! Pep s-a comparat cu Michael Jordan: „Câte titluri are în NBA? Șase din 16!”
Furibund! Cristiano Ronaldo a urlat la adversari, după ce Al Nassr a pierdut două puncte: „N-ați vrut să jucați!”
ARABIA SAUDITĂ
Furibund! Cristiano Ronaldo a urlat la adversari, după ce Al Nassr a pierdut două puncte: „N-ați vrut să jucați!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează