INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFRICA DE SUD

Caster Semenya, campioana olimpică declarată „biologic bărbat”, s-a apucat de fotbal și a semnat cu primul club din carieră!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 septembrie 2019 19:02

Caster Semenya (28 de ani), dubla campioană olimpică la 800 de metri suspendată din cauza nivelului ridicat de testosteron, s-a înțeles cu un club de fotbal feminin din Africa de Sud.

În luna iunie, TAS a aprobat decizia Asociației Internaționale a Federațiilor de Atletism, conform căreia atleta Caster Semenya trebuie să ia medicamente pentru a controla nivelul de testosteron, dacă vrea să concureze în continuare la feminin. 

Până la soluționarea acestei probleme, Semenya și-a găsit altă ocupație. S-a alăturat celor de la JVW F.C. (Africa de Sud), formație alături de care se antrenează de ceva timp. Alergătoare nu poate însă debuta într-un meci oficial până la finalul acestui sezon, deoarece a ajuns la echipă după închiderea perioadei de transferuri.  

„Privesc cu încredere această nouă provocare. Apreciez dragostea și sprijinul pe care l-am primit până în acest moment de la colegi și staff” 
- Caster Semenya

VEZI ȘI: 

Nu l-au uitat! Pantilimon, invitat la meciul de retragere al lui Kompany » E printre „legendele lui Man. City”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kamouniyak
kamouniyak  •  06 Septembrie 2019, 20:06

Sa-mi trag palme! Cred totusi ca e doar o mutare de PR, ca doar nu vinovat dupa cum l-a facut Dumnezeu. Cum sa se schimbe ea/el *** in vestiar cu barbatii?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează