CAMPIONATE  ·  SUA

Câștigător al Ligii Campionilor, jucător-acționar la o grupare din SUA » Roman Abramovici i-a fost "mentor"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat joi, 13 aprilie 2017 19:36

Didier Drogba, 39 de ani, a semnat un contract pe termen scurt cu Phoenix Rising, devenind și coacționar la gruparea din United Soccer League.

Fostul vârf al lui Chelsea a jucat ultima oară pentru Montreal Impact, părăsind echipa în noiembrie anul trecut.

Ivorianul va pune umărul la promovarea lui Rising în Major League Soccer, gruparea din Arizona evoluând în Conferința de Vest a eșalonului secund. Acesta va evolua pentru Phoenix până la finalul sezonului, reunindu-se cu fostul său coleg de la Chelsea, Shaun Wright-Phillips.

"Este neobișnuit să patronezi o echipă și în același timp să fii jucătorul ei, dar va fi extrem de incitant. E o trecere bună pentru că, deși încă vreau să joc, voi împlini 40 de ani în curând, și este important să îmi pregătesc viitorul. Am avut oferte din China, din Championship, chiar și din Premier League, dar numai pentru postul de jucător", a recunoscut fostul internațional ivorian.

Drogba admite că s-a sfătuit cu patronul lui Chelsea, Roman Abramovici, înainte de a accepta provocarea de la Phoenix. Cu toate acestea, sufletul atacantului a rămas la Londra și promite că va reveni pe Stamford Bridge.

164 de goluriîn 381 de meciuri a bifat Drogba în cele două perioade avute la Chelsea, reușind să câștige 4 titluri și Liga Campionilor

"I-am explicat (n.r. lui Abramovici) ce doresc să realizez. Era încântat de ideea mea, s-a bucurat pentru mine. Faptul că voi munci în America nu înseamnă că am uitat de Chelsea. Clubul este important pentru mine, mă voi întoarce într-o bună zi. Deocamdată încă sunt activ, asta înseamnă că va trebui să respect deciziile antrenorului. Este altă poveste atunci când vom susține adunarea generală a acționarilor", a declarat Drogba, conform BBC.

sursa: bbc.comLa o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1