INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERTORIAL

Cât mai durează magia lui Messi? O nouă provocare pentru starul Barcelonei + o cotă URIAȘĂ pentru pariori

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 19:56

Barcelona joacă duminică primul meci din 2019: în deplasare, cu Getafe, de la ora 21:45. Fanii blaugrana mizează pe forma fabuloasă a lui Messi și speră la o victorie lejeră, care le-ar putea aduce un câștig substanțial la pariuri, mai ales că un bookmaker important oferă cotă 40 (detalii AICI)!

Echipa lui Ernesto Valverde conduce clasamentul din La Liga, unde are un avans de 3 puncte față de Atletico și 7 față de rivalii de la Real Madrid. La prima vedere, Barcelona e mare favorită să obțină toate cele trei puncte, însă Getafe a încheiat anul într-o formă grozavă, o singură înfrângere în ultimele 11 partide.

  • Catalanii au însă un singur eșec în ultimele 18 meciuri în toate competițiile, 3-4 cu Betis. În deplasare au suferit o singură înfrângere, 1-2 pe terenul lui Leganes.
  • Valverde nu poate conta pe Rafinha și Umtiti, accidentați, în timp ce Sergi Roberto și Murillo, cea mai nouă achiziție, sunt incerți. De partea cealaltă, Getafe nu poate conta pe Ndiaye și Dakonam, ambii cu probleme medicale.
  • Un mare atu pentru catalani îl reprezintă, evident, prezența lui Lionel Messi. Vedeta argentiniană a încheiat anul cu un parcurs de senzație, 11 goluri în ultimele 10 partide!
  • FC Barcelona a câștigat 8 dintre ultimele 10 partide disputate pe terenul lui Getafe. 

La o casă de pariuri, cota pentru un nou succes al Barcelonei este mărită de la 1.40 la 40.00 - detalii AICI! Oferta este pentru jucătorii noi, iar suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria formației blaugrana poate aduce un câștig de până la 200 de lei cu un efort minim! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei cu cotă 40

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează