INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

Catalanii au luat foc! Un jucător de bază al Barcelonei a fost suspendat pentru restul sezonului

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 18:17

Sergi Roberto, 26 de ani, a fost sancționat de Comisia de disciplină din Spania cu 4 etape de suspendare după eliminarea din El Clasico de duminică, încheiat 2-2.

Fundașul Barcelonei l-a lovit în figură pe brazilianul Marcelo, 29 de ani, și arbitrul Hernandez i-a dat «roșu» direct, notând în raportul de joc: "a lovit un adversar cu brațul, utilizând forță excesivă, fără ca balonul să fie în joc".

Astfel, apărătorul lateral al catalanilor nu va mai juca în acest sezon. Va pierde meciurile cu Villarreal, Levante și Real Sociedad din campionat și turul Supercupei Spaniei, cu Sevilla.

Reprezentanții clubului FC Barcelona au luat foc la auzul deciziei și au anunțat că vor face recurs la această sancțiune, pentru a reduce pedeapsa.

1.400 €este amenda primită de clubul blaugrana. Jucătorul a fost sancționat cu 3.000 €

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează