INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Caz șocant în La Liga! Un fotbalist de la o echipă de top e suspectat că și-a bătut cu bestialitate iubita » Procurorii cer șapte luni de închisoare

Lucas Hernandez (în centru) e acuzat că și-a bătut prietena
Lucas Hernandez (în centru) e acuzat că și-a bătut prietena

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 12:43

Lucas Hernandez, mijlocașul celor de la Atletico Madrid, a fost plasat în detenție preventivă în seara de joi spre vineri, fiind suspectat că și-a lovit cu brutalitate prietena.

Conform L'Equipe, fotbalistul este acuzat de violență domestică, procorurul solicitând o pedeapsă de șapte luni de închisoare pentru tânărul jucător francez.

Hernandez (20 ani) a explicat că scandalul a pornit după ce prietena sa i-a solicitat acestuia să vină de urgență acasă, după ce inițial i-a trimis numeroase mesaje și apeluri, jucătorul aflându-se în acel moment la o întâlnire cu un prieten.

El a primit momentan o interdicție de a se apropia la mai puțin 500 metri de iubita sa.

Conform presei din Spania, tânara Amelia Llorente a fost transportată la spital, dar nu a prezentat răni grave.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
805573266178890
Vlad Vladimir  •  07 Februarie 2017, 15:05

Niciun stres. Il gratiaza Dragnea.

1650189735229298
Curilianu Liviu  •  07 Februarie 2017, 14:42

Cica scriu ce de la GSP a batut-o cu bestalitate ,dar nu avea rani

claudiu.h12
claudiu.h12  •  07 Februarie 2017, 13:43

Nu este nimic socant ! Sa ne amintim ca acum 1 an si cateva luni, o tanara a fost sechestrata de iubit 24 ore intr.un apartament, batuta in continuu cateva ore cu urmari vazute in presă : dinti rupti, mana si omoplat rupt, părul din cap rupt, vânată pe 80% din suprafata corpului.... Autorul a primit 1 an puscarie, cu suspendare... adica judecatorilor li s.a rupt cotu de vatamarea suferită de femeie... nu au fost socati... deci ni e nimic socant.... ps. Poate in spania da, avand in vedere institutia Femeii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează