INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Caz uluitor în Premier League » Laurent Koscielny, căpitanul lui Arsenal, a refuzat să plece în cantonamentul echipei din SUA!

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 15:45

Laurent Koscielny (33 de ani, fundaș central) a refuzat să facă deplasarea în Statele Unite alături de colegii săi de la Arsenal, cu ocazia efectuării stagiului de pregătire al englezilor. 

Koscielny mai are un an de contract cu formația antrenată de Unai Emery, însă dorința francezului este de a fi lăsat să plece liber de contract în această perioadă de mercato.

Arsenal a început procedurile disciplinare împotriva propriului căpitan, care vrea să se întoarcă în Franța. Se pare că Lyon, Bordeaux și Rennes sunt interesate de serviciile jucătorului transferat de Arsenal în vara lui 2010.

„Laurent Koscielny a refuzat să călătorească alături de echipă în Statele Unite. Suntem foarte dezamăgiți de comportamentul lui Laurent, care este clar împotriva conduitei noastre. Sperăm să rezolvăm această situație”, este reacția lui Arsenal de pe site-ul oficial.

353de meciuri are Koscielny pentru Arsenal în cele 9 sezoane petrecute de francez pe Emirates, câștigând cu tunarii două trofee FA Cup

de Alexandru Barbu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează