INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Cazul incredibil al fostului coechipier cu Ronaldinho la Barcelona, care a primit o veste teribilă: "Am plâns, dar mi-au salvat viaţa!"

Andrea Orlandi în tricoul lui Brighton // Foto: Guliver/GettyImages
Andrea Orlandi în tricoul lui Brighton // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 14:53

La 34 de ani a aflat că suferă de probleme cardiace şi a fost oprit să mai joace. Este povestea şocantă a lui Andrea Orlandi (foto), mijlocaş ofensiv spaniol de origine italiană ce a fost coleg cu Ronaldinho la Barcelona şi venise în Italia de la Chennaiyin (India).

„A fost norocul meu, am semnat chiar în ultima zi de mercato cu Virtus Entella. De la primele controale medicale mi s-a descoperit ceva suspect, mi-au pus un holter. Aveam cardiopatie. Am plâns, dar mi-au salvat viaţa. Am riscat de-atâtea ori să mor fără să ştiu!”, a declarat Orlandi.

Orlandi a jucat la juniorii lui Espanyol cu Daniel Jarque, mort după un stop cardiac, şi a fost coechipier la Swansea cu Besian Idrizaj, decedat în somn în urma unui infarct! 

Andrea Orlandi a început fotbalul la Alaves și a jucat de-a lungul carierei pentru Barcelona B, însă a prins și un meci pentru echipa mare în 2006. A mai evoluat pentru formații precum Swansea, Brighton, Blackpool, Anorthosis, APOEL, Novara, Chennaiyin și Virtus Entella.

Citește și:

REAL MADRID - BARCELONA / Mesaj puternic pe coperta Marca în ziua El Clasico » Toți albii contra lui Messi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close