INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ce a decis să facă Ancelotti după gestul obscen adresat suporterilor Herthei!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Catalin DumitrescuJURNALISPORT - Publicat marti, 21 februarie 2017 21:38

Antrenorul lui Bayern Munchen, Carlo Ancelotti, nu va trebui să suporte sancțiuni disciplinare după gestul obscen adresat suporterilor Herthei Berlin.

El a admis că a reacționat la adresa suporterilor gazdelor, pe care i-a acuzat însă că l-au provocat, scuipandu-l.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, după dramaticul 1-1, salvat in extremis de bavarezi pe terenul berlinezilor, Lewandowski egalând în al cincilea minut al prelungirilor. Schimbul de amabilități dinte Ancelotti și suporterii gazdă s-a petrecut după meci, pe drumul spre vestiare.

Antrenorul bavarezilor a cerut scuze pentru gestul comis după ce federația germană de fotbal i-a cerut explicații.

Conform unei declarații de presă, făcute de clubul bavarez, conflictul s-a încheiat după ce Ancelotti a făcut o donație caritabilă.
"Noi privim gestul lui că o reacție emoțională de neînțeles la faptul că a fost scuipat! DBF (federația germană) a înțeles explicația și a închis cazul. Ancelotti a acceptat, ca scuză a gestului său, să facă o donație de 5 000 euro către DBF Foundation!"

sursa: espnfc.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează