INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA / PAOK SALONIC

Ce a ratat Steaua » Boloni şi-a prezentat planul la PAOK: joacă 4-3-3 şi mizează pe tineri

Boloni visează la succese pe banca lui PAOK
Boloni visează la succese pe banca lui PAOK

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 09 iunie 2011 22:58

Noul antrenor al grecilor de la PAOK Salonic, Ladislau Boloni, a declarat, joi, cu ocazia prezentării oficiale, că nu este un dictator, dar nici un prieten al jucătorilor, tehnicianul precizând că va păstra tot timpul o distanţă faţă de elevii săi.

"De acum încolo, promit să mă dedic 200 la sută culorilor negru şi alb şi să dau totul pentru ca PAOK să-şi atingă obiectivele, unul dintre acestea fiind accederea în grupele Ligii Europa. În viaţă trebuie să lucrezi mult pentru a atinge ceea ce îţi doreşti.

Vreau 11 jucători care să aibă aceeaşi responsabilitate şi pentru atac, dar şi pentru apărare, pentru că vreau să devenim mai puternici în meciurile din deplasare. Nu sunt un dictator, dar nici un prieten al jucătorilor şi voi păstra o anumită distanţă faţă de ei, dar şi faţă de presă", a spus Boloni, în conferinţa de presă prilejuită de prezentarea sa ca antrenor al echipei din Salonic.

VA JUCA OFENSIV
Boloni a precizat că le va cere noilor săi jucători disciplină, să joace un fotbal plăcut, dar să fie atenţi şi la rezultate. Sistemul de joc pe care îl va folosi la gruparea elenă va fi 4-3-3.

De asemenea, Boloni a vorbit şi despre dorinţa sa de a lucra cu jucătorii tineri, însă a cerut răbdare în cazul lor.  Ladislau Boloni a semnat, joi, un contract valabil pentru două sezoane cu gruparea elenă PAOK Salonic.

LOTUL LUI BOLONI
Portari: Kostas Chalkias, Asterios Giakoumis, Dario Kresici
Fundaşi: Alexandros Apostolopoulos, Bruno Cirillo, Stelios Malezas, Pablo Contreras, Lino, Vangelis Georgiu, Mirko Savini, Kostas Stafylidis, Lefteris Sakellariou, Mirosław Sznaucner, Etto
Mijlocaşi: Sotiris Balafas, Pablo Garcia, Vitolo, Giogos Fotakis, Vasilios Koutsianikoulis, Vieirinha, Vladimir Ivić, Ergys Kace, Stavros Tsoukalas, Diego Arias, Bertrand Robert.
Atacanţi: Nabil Al Zhar, Dimitrios Salpingidis, Thanasis Papazoglou, Stefanos Athanasiadis, Lazaros Mosiadis

DATELE CONTRACTULUI DE LA PAOK
Sosit la PAOK după rezilierea contractului cu Lens, Boloni va rămîne în Grecia încă trei zile. Se va deplasa apoi în Franţa pentru a-şi lua bagajele. În Salonic va locui într-o vilă pusă la dispoziţie de club.

Conform presei elene, Boloni va primi 520.000 de euro pe sezon. Dacă accepta oferta lui Becali, la Steaua ar fi luat 600.000 de euro pe an, bonusul de calificare în Liga Campionilor era de un milion de euro şi i s-ar fi dublat contractul anual.

În cariera sa de antrenor, Boloni a mai activat la Nancy, pe banca reprezentativei României, la Sporting, la Rennes, la Monaco, la Al Jazeera, la Standard Liege, la Al Wahda şi la Lens.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
stancuvlad
stancuvlad  •  17 Iunie 2011, 18:29

asa este..prea mult tam tam se face pe chestia asta ca el l-a descoperit pe Ronaldo; era deja acolo la club, nu a descoperit nimic, el l-a promovat. Dar asta nu inseamna ca thebluestlion nu are dreptate. Chiar are ochi pentru tineri, a promovat tineri mai la toate echipele la care a fost, mai toti au iesit jucatori. Si acum imi aduc aminte la Euro 2000 cand ii tipa toata lumea in cap ca e un nebun ca joaca cu pustiul ala de 19 ani pe nume Chivu :)))

danyel10
danyel10  •  10 Iunie 2011, 10:31

Boloni super antrenor..dar la steaua de unde sa ia 3 atacanti ca nu mai e decat bilasco ;))..surdu a plecat si el.....asta e acum sa vedem ce va fi sezonul urmator..

costibb
costibb  •  10 Iunie 2011, 09:00
Postat de thebluestlion pe 09 Iunie 2011, 19:59

Boloni are ochi la pusti si aici nu ma refer doar la faptul ca l-a promovat pe CR, dar mereu foloseste copii si are nu se arde cu ei.

ai dreptate,daca nu-l remarca boloni,nu mai ajungea ronaldo ala fotbalist:))))nu l-a luat de pe maidan prietene,tot la club l-a vazut,indiferent ca era la juniori,nu conteaza,nu-l vedea el,il vedea altu,nu trebuie acum sa-i facem statuie ca l-a descoperit pe ronaldo:))),sunteti penali

Vezi toate comentariile (7)
Comentează