INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ce-ai făcut cu tatuajele, Zlatan? Ibra a scăpat de o parte din desenele de pe corp

În februarie 2015, după un meci cu Caen, Ibra părea un perete viu mâzgălit cu mesaje +1   FOTO
În februarie 2015, după un meci cu Caen, Ibra părea un perete viu mâzgălit cu mesaje

Articol de - Publicat sambata, 23 iulie 2016 00:00

Ibra a scăpat de multe din desenele de pe corp, etalând o piele curată în California: ”Am avut 15 temporare, reprezentând numele unor persoane care sufereau de foame”.

O dată cu transferul la Man. United, Ibrahimovici a suferit și o neașteptată transformare estetică. Colecția impresionantă de tatuaje, unică în lumea fotbalului și ajunsă la apogeu în ultimul sezon la PSG, pare să fi dispărut peste noapte!

Imaginile cu Zlatan jucând fotbal pe plajă la bustul gol, în California, au lăsat să se vadă clar că pielea atacantului suedez s-a "curățat" de mulțimea de desene, figuri geometrice, simboluri și mesaje în diferite limbi care-i împânzeau pieptul și brațele.

"Am avut 15 temporare, reprezentând numele unor persoane reale care sufereau de foame. Între timp le-am șters, deși acei oameni sunt încă aici și sper că-i puteți vedea prin mine", explică Ibra.

Bronzul e de vină?

Misterul nu a fost însă întru totul elucidat. Pentru că din imaginile cu Ibra jonglând cu mingea pe Venice Beach, nu se poate să nu remarci, de exemplu, lipsa mesajului "Inocente", situat la nivelul buricului.

Zlatan are o variantă: tatuajul, dar și altele permanente, apar numai când pielea atinge un anumit grad de bronzare. "Cum soarele e tare zgârcit în Anglia, e destul de improbabil s-avem proba contrarie pe durata șederii pe Old Trafford. Misterul va dura", a scris Gazzetta dello Sport.

"Zlatan are un corp uimitor"

Mourinho a povestit în interviul din Daily Telegraph cum l-a convins pe Ibrahimovici să vină la United: "Să fim onești, e foarte bogat! A făcut bani toată cariera, a luat o grămadă de trofee și vii în cel mai greu campionat din lume doar dacă simți că o poți face. Altfel, alegi America, China ori mai stai în Ligue 1 un sezon. Tipul căuta altă provocare. Când i-am spus că eu am câștigat în Anglia, Spania și Italia, iar el a reușit în Spania, Italia și Franța, Zlatan s-a gândit... «Ahhh, vin și vreau să înving în fiecare competiție». Are un corp uimitor, vârsta lui reală nu e cea din buletin".

50de nume și-a tatuat Ibrahimovici pe corp în cadrul unei campanii contra foametei implicând 830 de milioane de persoane suferinde

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează