INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER

Ce aventuri matinale mai au jucătorii lui Manchester United! » Anderson a văzut moartea cu ochii

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2010 00:00

După un accident rutier teribil, brazilianul a fost scos din maşină, care s-a rostogolit peste 30 de metri, cu puţin timp înainte de explozia acesteia.

Dacă pînă sîmbătă nu credea în miracole, acum Anderson o face. Mijlocaşul brazilian de la Manchester United chiar a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier şocant, petrecut pe o austostradă de lîngă Braga, în Portugalia.

Era 5 dimineaţa. Scăpată de sub control, maşina, un Audi R8 de 150.000 de euro, a lovit un zid de protecţie de la marginea drumului. Viteza mare a făcut ca, din ricoşeu, bolidul să se rostogolească peste 30 de metri înainte a se opri într-un parapet.

Martorii la incident au reacţionat repede. Unul a povestit: "Ne-am dus în fugă la maşină. După ceea ce văzusem, am crezut că cei dinăuntru au murit. Erau inerţi, dar, din fericire, trăiau. Fratele meu i-a scos afară, apoi i-am mutat mai departe". Imens noroc, fiindcă "imediat ce i-am pus la adăpost, vehiculul a luat foc şi a explodat". Fusese o chestiune de numai cîteva zeci de secunde, în care rapiditatea mişcărilor a contat crucial ca Anderson, o vreme inconştient, să rămînă în viaţă. Nu trăsese decît o sperietură, e adevărat groaznică.

Deşi Audi R8 are două locuri, alături de jucător se mai găseau o femeie, se pare braziliancă, şi un bărbat, fără a se menţiona cine se afla la volan. Salvaţi exact la timp, toţi au scăpat doar cu răni minore. Au fost transportaţi oricum la spitalul din Braga pentru îngrijiri, femeia avînd nevoie de tratament în plus, însă au fost externaţi după cîteva ore. Astăzi, Anderson e aşteptat la Manchester.

300 de kilometri pe oră este viteza maximă atinsă de un Audi R8

Petrecuseră în discotecă
Anderson şi amicii lui au avut accidentul la scurt timp după ce părăsiseră o discotecă la modă în Braga, "Sardinha Biba". Acolo au petrecut ore în şir, pînă dimineaţa, dar nu se ştie dacă au consumat şi alcool. Mijlocaşul brazilian se afla în Portugalia la recuperare, după operaţia la genunchiul stîng, unde a suferit o ruptură de ligamente în februarie. Din cauza acestei leziuni a ratat Mondialul din Africa de Sud.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează