INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2026

Kvaratskhelia va lipsi din cauza lui Hațegan! Willy Sagnol, selecționerul Georgiei, nu cunoaște regulamentul

Khvicha Kvaratskhelia
Khvicha Kvaratskhelia

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 12:22 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 21:43

Khvicha Kvaratskhelia (22 de ani) va rata semifinala cu Luxemburg pe 21 martie 2024 a barajului pentru calificarea la CE 2024. Starul gruzin a primit două cartonașe galbene în meciurile cu Scoția și cu Spania și va fi suspendat de UEFA, pentru că mai avea un avertisment din turul cu Spania!

Naționala Georgiei a suferit o pierdere mare în perspectiva barajului de calificare la CE 2024, la care a ajuns grație traseului din Liga Națiunilor. Willy Sagnol nu-l va putea folosi pe cel mai valoros jucător în semifinala cu Luxemburg, pe 21 martie 2024, din cauza unei alegeri bizare a selecționerului. 

Khvicha Kvaratskhelia a încasat duminică al treilea cartonaș galben din actualele preliminarii și, cum era la al treilea, automat va fi suspendat un meci de la echipa reprezentativă. Primele două avertismente le-a primit cu Spania și cu Scoția.

Kvara poate reveni la finala din play-off

De vină pentru această sancțiune este chiar antrenorul francez, care a dovedit că nu cunoaște regulamentul. Cartonașele galbene nu se șterg odată cu finalul campaniei, ci ele se contabilizează mai departe în play-outul care se va desfășura în martie 2024! Sagnol l-a băgat titular și în partida cu Spania, câștigătoarea grupei A, de la Valladolid (1-3) și Kvara a fost sancționat de arbitrul Ovidiu Hațegan cu cartonaș galben în minutul 75 pe autorul singurului gol al oaspeților. 

Starul lui Napoli va reveni disponibil, dacă Georgia va trece de Luxemburg, și va evolua din nou contra învingătoarei dintre Grecia și Kazahstan, pe 26 martie 2024. "Nu știam că «galbenele» nu se șterg după grupe", a recunoscut Willy Sagnol.

Khvicha a marcat trei goluri în trei zile!

La semifinala barajului pentru a prinde un loc la turneul final din Germania va absenta cel mai bun fotbalist gruzin. Khvicha Kvaratskhelia reușise să marcheze o „dublă" cu Scoția și un alt gol împotriva Spaniei, având în total patru goluri în opt partide jucate în grupa A. „Kvara este într-o formă extraordinară. Îl vor Bayern, Real Madrid și Barcelona", a declarat selecționerul naționalei gruzine.

31de meciuri a stat Willy Sagnol pe banca tehnică a reprezentativei Georgiei, înregistrând 14 victorii, 5 remize și 12 eșecuri, golaveraj 53-45. Are contract până la 31 decembrie 2024

Citește și

Un alt titular de la Real Madrid se plânge de atacuri rasiale » Ce i s-a întâmplat brazilianului în preliminariile CM 2026
BRAZILIA
Un alt titular de la Real Madrid se plânge de atacuri rasiale » Ce i s-a întâmplat brazilianului în preliminariile CM 2026
Criza de atacanți îi forțează să-l convoace pe cel mai tânăr debutant din istoria Serie A! Cine e puștiul chemat de urgență de o fostă campioană
ITALIA
Criza de atacanți îi forțează să-l convoace pe cel mai tânăr debutant din istoria Serie A! Cine e puștiul chemat de urgență de o fostă campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
tavinu24
tavinu24  •  24 Noiembrie 2023, 15:05

:)))) Willy Sagnol e francez nu neamt !

nikomunie
nikomunie  •  24 Noiembrie 2023, 14:52

Nici sagnol nu cunoaste regulamente dar nici Voi fotbal. pentru această sancțiune este chiar antrenorul german, care a dovedit că nu cunoaște regulamentul. de cand este sagnol german???stiu ca a jucat Ła bayern dar…..

TeuTonik
TeuTonik  •  24 Noiembrie 2023, 14:07

EURO 2024 poate nu CM 2026

Vezi toate comentariile (3)
Comentează