INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ce ghinion! Al doilea meci i-a fost amânat în doar o lună și jumătate. Care este motivul deciziei neașteptate!

Fotbalul, învins de zăpadă // Foto: Imago
Fotbalul, învins de zăpadă // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 17:08 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 20:47

Union Berlin nu va juca în prologul primei etape a returului din Bundesliga. Meciul programat mâine seară la Mainz a fost amânat din cauza ninsorii. Din același motiv legat de vremea extremă din Germania a pățit-o și la Munchen, când la începutul lui decembrie arena lui Bayern a fost acoperită de zăpadă.

După acest week-end Union Berlin va avea două meciuri mai puțin disputate în Bundesliga. Vremea potrivnică fotbalului a făcut ca una dintre echipele care a reprezentat Germania în grupele Ligii Campionilor să fie persecutată de condițiile meteo nefavorabile. Formația din capitala Germaniei nici nu va mai face deplasarea la Mainz, întrucât clubul local a anunțat că nu poate garanta siguranța spectatorilor și nici terenul nu se prezintă în condiții satisfăcătoare. 

Deian Sorescu, prezentat de Gaziantep! A semnat la stânga bașkanului
TRANSFER
Deian Sorescu, prezentat de Gaziantep! A semnat la stânga bașkanului

La peluza în care stau de regulă suporterii în picioare, s-au format țurțuri imenși și gheața a acoperit aproape întreaga arenă și căile de acces, iar temperatura va scădea la noapte spre -10 grade, după cum au explicat organizatorii partidei de pe „MEWA ARENA".

Vreme extremă invernală în Renania!

Toată regiunea Renaniei a fost afectată de o vreme extremă invernală, cu precipitații abundente sub formă de zăpadă, vânt și ger, decizia clubului Mainz 05 fiind publicată pe contul oficial de Twitter (X), în urmă cu puțin timp. Liga germană urmează să anunțe data la care va fi reprogramată confruntarea dintre două echipe amenințate cu retrogradarea (locurile 15 și 16). 

Union Berlin mai avea un meci restanță, din 2023. Pe 2 decembrie trebuia să dea replica multiplei campioane a Germaniei, Bayern, însă zăpada căzută din abundență în Bavaria a făcut imposibilă jucarea duelului de pe Allianz Arena. Reprogramarea acestei întâlniri s-a făcut pentru data de 24 ianuarie, când se speră ca vremea să se mai îndrepte.

„Meciul de acasă contra lui FC Union Berlin de mâine va fi anulat din cauza riscurilor legate de vremea nefavorabilă, care pune în pericol siguranța spectatorilor", este comunicatul oficial al celor de la Mainz.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Marius Șumudică, pus la punct în Turcia » Replică dură primită după atacul la Fenerbahce: „Am rămas blocat de vorbele sale”
TURCIA
Marius Șumudică, pus la punct în Turcia » Replică dură primită după atacul la Fenerbahce: „Am rămas blocat de vorbele sale”
Dennis Man se distinge de pluton în ultimul top publicat în Italia
ITALIA
Dennis Man se distinge de pluton în ultimul top publicat în Italia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează