INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TWITTER

Ce mai zic fotbaliştii pe Twitter? Sergio Ramos: "Sper să mă retrag de la Real!"

Sergio Ramos (Real Madrid)
Sergio Ramos (Real Madrid)

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 11:08

Twitter-ul a ajuns o modă printre jucătorii de fotbal de pe mapamond, iar GSP.RO vă prezită ultimele reacţii ale unor fotbalişti importanţi, precum Sergio Ramos ( Real Madrid), Micah Richards (Manchester City) sau Radamel Falcao (FC Porto).

Fundaşul lui Real Madrid, Sergio Ramos, spune că vrea să joace toată cariera pe Santiago Bernabeu: "Mă simt ca acasă aici, nu se compară cu nimic. Sper să mă retrag de la Real. Hala Madrid!" (http://twitter.com/SergioRamos)

Micah Richards a dezvăluit pe contul său că este un tip singuratic de fel, dar că se simte confortabil astfel. (http://twitter.com/OfficialMR2)

Golgeterul lui Porto, Radamel Falcao, şi-a încurajat fosta echipă, River Plate, aceasta retrogradînd în cele din urmă din prima ligă argentiniană. (http://twitter.com/R9FALCAO)

Freddy Adu a revenit în naţionala Statelor Unite după 2 ani de zile şi şi-a exprimat regretul că echipa sa a pierdut finala Gold Cup în faţa Mexicului: "Am dat totul pe teren, sîntem la fel de dezamăgiţi ca şi voi" (http://twitter.com/FreddyAdu11)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează