INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAMPIONSHIP

Ce moment! La 38 de ani, „Bivolul” Adebayo Akinfenwa a promovat în Championship » L-a provocat imediat pe Jurgen Klopp, iar neamțul i-a și răspuns :)

Adebayo Akinfenwa, 38 de ani, 102 kg, a promovat pentru prima oară în carieră în liga secundă engleză cu Wycombe Wanderers. foto: Guliver/Getty Images +4   FOTO
Adebayo Akinfenwa, 38 de ani, 102 kg, a promovat pentru prima oară în carieră în liga secundă engleză cu Wycombe Wanderers. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 18:08 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 18:42

Adebayo Akinfenwa, 38 de ani, 102 kg, a promovat pentru prima oară în carieră în liga secundă engleză cu Wycombe Wanderers și a fost felicitat de Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool.

La 38 de ani, atacantul englez Adebayo Akinfenwa, numit "Bivolul gras", cel atât de ironizat pentru greutatea sa (102 kg la 1,85 m), a reușit performanța carierei: a promovat în Championship (liga secundă) cu Wycombe Wanderers, o premieră nu doar pentru AA, ci și pentru clubul său.

  • foto: Guliver/Getty Images

Akinfenwa: "În urmă cu patru ani, eram șomer" 

"Ce am făcut?", l-a provocat pe reporter într-un dialog genial la Sky Sports, după victoria de pe "Wembley" în finala de promovare cu Oxford (2-1). "În primul rând, îi mulțumesc lui Dumnezeu. El a făcut imposibilul posibil. În urmă cu patru ani, eram șomer", a spus Akinfenwa, lansând un mesaj spre Jürgen Klopp: 

"Singura persoană care m-ar putea felicita acum pe WhatsApp este Klopp. Am sărbători împreună".

"Ai visat să fii într-o zi jucător de Championship. Ai reușit!" 

Și managerul lui Liverpool i-a trimis un mesaj video: "Bravo, uriașule, felicitări! Ai visat să fii într-o zi jucător de Championship. Ai reușit! Superbă victorie".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Alt atac rasist în Premier League: „Viața ta de rahat nu contează”

Pep Guardiola primește o sumă URIAȘĂ pentru transferuri: ce staruri vor „cetățenii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
lenroc
lenroc  •  14 Iulie 2020, 19:23

De-asta Kloop e un zeu, un deștept, un antrenor si om genial

Vezi toate comentariile (1)
Comentează