INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ce poate face o lovitură liberă! Ribery şi Robben s-au încăierat la vestiare. Doar francezul e amendat

Așa arăta fața lui Robben după ”meciul” cu Ribery
Așa arăta fața lui Robben după ”meciul” cu Ribery

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 12:24

Franck Ribery şi Arjen Robben nu au apucat să se bucure cum trebuie pentru victoria realizată cu Bayern în faţa Realului, 2-1 în turul semifinalelor Champions League. Cele două vedete ale formaţiei bavareze s-au certat şi s-au luat la bătaie la vestiare imediat după terminarea partidei.

Cum s-a ajuns aici? De vină a fost o lovitură liberă de care au beneficiat nemţii cînd scorul era 1-0. Şi Ribery, şi Robben au vrut să o execute. Furios pe olandez, care se dusese primul precipitat la minge, francezul a devenit foarte nervos şi cu greu s-a potolit. Apoi, deşi au negociat intens, ei nu s-au pus de acord. Aşa s-a ajuns ca ”directa” să fie trasă de Kroos. Fără efect.

Conflictul a continuat la vestiare. În pauză, dar mai ales la final, cînd nervii au cedat. Ribery s-a luat din nou de Robben şi l-a insultat înainte ca ei să devină violenţi. De la împingeri s-a trecut la ghionturi şi chiar lovituri mai tari. Mai mulţi colegi au sărit imediat să-i separe. Cîteva minute mai tîrziu, Franck a părăsit tot iritat stadionul, Robben mai întîrziind doar pentru că a efectuat testul antidoping.

Conducerea lui Bayern a aflat ce s-a întîmplat şi i-a chemat pe cei doi la raport. Fiecare şi-a prezentat versiunea, dar a păţit-o doar Ribery. Francezul a fost amendat cu 50.000 de euro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
lp64
lp64  •  21 Aprilie 2012, 12:06

Cite articole semnate ati vazut la acesti ... "ziaristi"?!

mihrp
mihrp  •  21 Aprilie 2012, 01:01

CARE E sursa ACESTEI INFORMATII ?

pinteat
pinteat  •  20 Aprilie 2012, 15:48

sursa? articol nesemnat...=0

Vezi toate comentariile (3)
Comentează