INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a atacat pe Vladimir Putin: „Suntem niște sclavi! Polițiștii doar întorc mâinile oamenilor” » Ce riscă acum

Vladimir Putin, criticat de colegul lui Anton FOTO: Guliver/GettyImages +32   FOTO
Vladimir Putin, criticat de colegul lui Anton FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2020 21:46

Evgheni Frolov (32 de ani), colegul lui Paul Anton și fostul elev al lui Dan Petrescu, l-a criticat public pe Vladimir Putin și riscă să fie dat afară de la Krîlia Sovetov.

Portarul rus Evgheni Frolov, 32 de ani, a fost elevul lui Dan Petrescu și la Dinamo Moscova, și la Kuban. La clubul din Krasnodar, l-a avut coechipier pe Gigel Bucur. Iar acum, la Krîlia Sovetov, este coleg cu Paul Anton. De-abia a sosit la Samara, pe 2 februarie a semnat un contract pe două sezoane, a jucat trei meciuri alături de Anton și sezonul a fost suspendat. 

Zilele trecute, a dat un interviu presei ruse, o discuție sinceră cu jurnalistul Serghei Egorov, care l-ar putea costa, pentru că l-a atacat pe președintele Vladimir Putin, omul cu mână de fier al Rusiei, la putere de două decenii.

Atac la Putin: „Nimeni nu-l ascultă pe președinte”

„Președintele a spus lucruri lipsite de sens la televiziune, nu ceva real. Când vorbești cu oamenii de afaceri îți zic că băncile nici nu vor da împrumuturi, nici nu vor accepta întârzierea ratelor. Ce credit pentru vacanțe? Nici vorbă! Nimeni nu-l ascultă când afirmă că «trebuie» să facem așa”, a declarat Frolov, mergând până la capăt: „Când exista iobăgia, oamenii nu aveau drepturi, nu erau liberi. Suntem niște sclavi”.

Un fost elev al lui Dan Petrescu l-a atacat pe Vladimir Putin: „Suntem niște sclavi! Polițiștii doar întorc mâinile oamenilor” » Ce riscă acum
Evgheni Frolov l-a criticat pe Putin

„Oamenii n-au bani, dar amenda minimă e de 5.000 de ruble”

Goalkeeperul acuză: „Suntem obligați să stăm acasă, dar statul nu ne ajută. Din contră. Când ieșim afară, suntem amendați. Oamenii n-au bani, sunt mulți care nu și-au primit salariul două luni la rând, dar amenda medie este de 5.000 de ruble". Echivalentul a 61 de euro. 

Evgheni Frolov afirmă că și poliția rusă acționează agresiv: „Știm ce fac polițiștii noștri. Doar întorc mâinile oamenilor la spate sau îi lovesc peste față și îi saltă”. 

Conducerea Krîliei a reacționat imediat, anunțând că și-a încălcat contractul și că opinia lui nu este cea a clubului. În cel mai bun caz, va scăpa doar cu o amendă, susțin jurnaliștii locali. În cel mai rău, va fi concediat!

1.073 de rușiși-au pierdut viața din cauza coronavirusului, peste 106.000 de persoane fiind infectate

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Declarație extremă a unui star de la Barcelona: „Vreau să joc. Sunt gata să risc să fiu infectat!”

OFICIAL PSG e campioană în Franța! Ce se întâmplă cu formația lui Tătărușanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  01 Mai 2020, 11:29

61 de euro înseamnă vreo 300 de lei. În România Tribunului Werner amenda e 2000(!), la un salariu mediu mai mic decât în Rusia lui Putin. Probabil guvernul are nevoie de bani mulți ca să apere Ardealul de ghearele maghiare :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează