INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MĂSURĂ

Toleranță zero! Ce s-a întâmplat cu fanul chinez care a intrat pe teren pentru a-l lua în brațe pe Lionel Messi

Momentul în care fanul a sprintat pe gazon pentru a-l lua în brațe pe Messi / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Momentul în care fanul a sprintat pe gazon pentru a-l lua în brațe pe Messi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 22:30 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 09:46

Toleranță zero pentru suporterul chinez care a intrat pe teren în amicalul Argentinei cu Australia (2-0), disputat la Beijing, pentru a-l îmbrățisa pe superstarul global Lionel Messi.

Un fan devotat de-ai lui Lionel Messi a păcălit vigilența forțelor de ordine și, în ciuda tuturor riscurilor la care se înhăma, a intrat pe gazon pentru a-și lua în brațe idolul. Fugărit de stewarzi și scos în cele din urmă de pe gazon, nu înainte de a fi bătut palma și cu goalkeeper-ul Emiliano Martinez, tânărul respectiv, pe numele său Di, a intrat într-o mare încurcătură.

CNN scrie că „invazia” de la meciul de joi l-a costat scump pe chinezul în vârstă de 18 ani: acesta a fost reținut, fiind plasat în detenție administrativă de poliția din capitala Chinei. 

Acestuia nu-i va mai fi permis accesul pe stadioane timp de 12 luni și, pentru moment, va rămâne în custodia poliției. Suporterul și-a prezentat scuzele pentru gestul său și a acceptat pedeapsa, mai scrie sursa citată.

A fost agitație la Beijing: Leo Messi, prins două ore pe aeroport

Campioana mondială Argentina s-a mutat pentru câteva zile în China, la Beijing. Aici s-a disputat meciul amical împotriva Australiei, câștigat cu 2-0.

Cu trei zile înainte de meci, vedeta Leo Messi a întâmpinat peripeții pe aeroportul din Beijing. „Puricele” le-a prezentat autorităților chineze un pașaport spaniol, în locul unuia argentinian, și a trebuit să aștepte în aeroportul din Beijing eliberarea unei vize pentru a se alătura coechipierilor din echipa națională. La hotel, din cauza miilor de suporteri dornici să-l vadă, campionii mondiali au trebuit să-și amâne antrenamentul din motive de securitate.

Coșmarul lui Messi nu s-a încheiat însă la aeroport. Fanii chinezi au luat pur și simplu cu asalt hotelul în care e cazată naționala Argentinei, pentru a-l vedea. Iar un suporter a plătit 10.000 yuan, aproximativ 1.300 de euro, ca să-și ia cameră acolo și astfel să-și poată întâlni idolul

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Sadio Mané se pregătește de întoarcerea în Premier League » Ce club îl așteaptă cu brațele deschise

Manchester City transferă de la Chelsea » Fotbalistul așteptat de Pep Guardiola pe „Etihad Stadium”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează