INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ce se întîmplă cu Real Madrid? » Cele şase cauze ale crizei de formă prin care trece echipa lui Ancelotti

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 20:47

Evoluţiile neconvingătoare din ultima vreme, dar mai ales umilinţa trăită de Real Madrid pe Vicente Calderon, unde Atletico Madrid a învins cu 4-0, au dat naştere unor dezbateri ample în Spania.

Presa sportivă vorbeşte deja despre o criză prin care trece echipa, încercînd să identifice cauzele care au dus la scăderea de formă a ”galacticilor”. Jurnaliştii de la AS au adunat cele mai interesante opinii ale colegilor din presă despre forma slabă prin care trece echipa de pe Santiago Bernabeu. Iată cele mai interesante dintre acestea:

1. ”Ancelotti s-a complăcut şi n-a avut viziune. Nu a avut alt plan în afara celui pe care îl aplică de obicei, hotărît să nu echilibreze şi să protejeze mijlocul terenului”
Jesus Gallego, Cadena Ser

2. ”Prea multă relaxare după sărbători şi seria de victorii pe care au avut-o. Au avut impresia că puteau cîştiga Liga în martie şi acum trebuie să schimpe cip-ul”
J. J. Santos, Telecinco

3. ”Exces de mîndrie la nivelul echipei după ce au cîştigat Mondialul Cluburilor. Înfrîngerea cu Atletico e o lovitură dură, ori reacţionează, ori decad. Ancelotti trebuie să recunoască faptul că echipa are o problemă fizică şi aici el e singurul vinovat”
Josep Pedrerol, El Chiringuito de Jugones

4. ”Cea mai mare problemă e de natură fizică. Realul nu poate ţine pasul cu echipele care impun un ritm ridicat şi intens al partidelor, unde talentul nu mai e suficent pentru a cîştiga. Mai mult, Kroos şi Ronaldo trec printr-o formă slabă, iar absenţele lui Modric, James, Pepe şi mai ales Ramos se simt”
Manolo Lama, Cuatro

5. ”De la Balonul de Aur văd doar exces de vedetism. Rotaţiile făcute de Ancelotti la nivelul echipei nu au fost adecvate. Au impresia că pot cîştiga folosind jumătate de picior. Problema vine de la atitudine, nu din aptitudinile pe care le au”
Jose Samano, El Pais

6. ”Ceva e în neregulă cu Ronaldo, pare că şi-a pierdut din motivaţie. Se simte incertitudine la mijlocul terenului, deşi cu Atletico problemele din defensivă au fost cheia. Ancelotti nu găseşte soluţii, trebuie să facă mai multe rotaţii la nivelul jucătorilor, echipa pare saturată”
Orfeo Suarez, El Mundo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gabrita
gabrita  •  10 Februarie 2015, 12:56

Real madrid sunt o echipa de 2 lei si 13 bani. Ancelotti ar trebui sa plece cat mai repede de acolo pt a-si salva reputatia, cat despre ronaldo, el este un jucator mai mult decat modest.

leutoltean
leutoltean  •  09 Februarie 2015, 21:41
Postat de th3dog pe 09 Februarie 2015, 21:04

corectie la nr 6: Ceva e în neregulă cu Ronaldo, pare că şi-a pierdut din motivaţie cand a aflat ca zurix e travestit

corectie: Irina e numai una :)

th3dog
th3dog  •  09 Februarie 2015, 21:04

corectie la nr 6: Ceva e în neregulă cu Ronaldo, pare că şi-a pierdut din motivaţie cand a aflat ca zurix e travestit

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close