INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ce suspendare a primit Federico Valverde după eliminarea din Supercupa Spaniei, Real Madrid - Atletico Madrid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 17:48

Federico Valverde (21 de ani) a primit o singură etapă de suspendare pentru faultul care a decis Supercupa Spaniei, câștigată de Real Madrid după loviturile de departajare în fața lui Atletico, scor 4-1.  

Comisia de Disciplină a Federației Spaniole de fotbal a decis ca Valverde să lipsească un singur meci, cel cu Sevilla din cadrul etapei cu numărul 20 din LaLiga

VALVERDE S-A SACRIFICAT

Valverde a văzut cartonașul roșu în a doua repriză de prelungiri a finalei Supercupei Spaniei pentru un fault din postura de ultim apărător comis asupra lui Alvaro Morata.  

Gestul său a stârnit multe controverse în Spania. Printre oamenii care au lăudat inițiativa mijlocașului uruguayan s-a numărat chiar Diego Simeone, antrenorul rivalei Atletico: „Și eu aș fi făcut același lucru în locul lui”.

Vezi și: 

PSG // Edinson Cavani forțează plecarea de la Paris » Atletico Madrid, ofertă minusculă pentru uruguayan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
francescoli1974
francescoli1974  •  17 Ianuarie 2020, 10:33
Postat de Otilia Barbu pe 15 Ianuarie 2020, 20:51

O etapa de suspendare pentru un fault de ghiolban, asta arata cam care e relatia real madrid- federatia spaniola de fotbal.

Ai văzut cum arăta robia lui Varane după intrarea lui Suarez la El Clasico din feb 2019 sau aia nu e intrare de ghiolban?Fede nu i a rupt piciorul lui Morata dar Suarez și Lenglet l au casapit pe Varane la ultimele două El Clasico;ăștia oare nu sunt pe mână cu Federația? Mă refer la Barcelona și la arbitrajul *** din decembrie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

francescoli1974
francescoli1974  •  17 Ianuarie 2020, 10:28

Dar de ghiolbanii de Suarez si Lenglet nu zici nimic când și au lăsat crampoanele pe tibia lui Rafa Varane la ultimele două El Clasici?!

172660064130629
Manolo Rodriguez  •  16 Ianuarie 2020, 08:12
Postat de Otilia Barbu pe 15 Ianuarie 2020, 20:51

O etapa de suspendare pentru un fault de ghiolban, asta arata cam care e relatia real madrid- federatia spaniola de fotbal.

au aratat si in meciul direct cu Barcelona cand au fost macelariti de arbitrii? sau ala nu se oune ca Federatia Spaniola era in concediu?!!!...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează