INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Ce veste pentru Chelsea! Guvernul britanic a făcut anunțul

Guvernul britanic a anunțat că îi va permite clubului Chelsea, locul 3 în Premier League, să pună din nou la vânzare bilete, ca urmare a reducerii termenilor licenței de sancționare // foto: Imago
Guvernul britanic a anunțat că îi va permite clubului Chelsea, locul 3 în Premier League, să pună din nou la vânzare bilete, ca urmare a reducerii termenilor licenței de sancționare // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 martie 2022 23:02 / Actualizat miercuri, 23 martie 2022 23:46

Guvernul britanic a anunțat că îi va permite clubului Chelsea, locul 3 în Premier League, să pună din nou la vânzare bilete, ca urmare a reducerii termenilor licenței de sancționare.

După ce patronul clubului londonez, Roman Abramovich, a fost sancționat de autorități în urma războiului declanșat de Rusia pe teritoriul Ucrainei, echipa a avut interdicție să mai vândă bilete. 

Clubul a primit însă o veste bună, deoarece guvernul britanic a schimbat decizia, care este clar favorabilă lui Chelsea, anunță AP.

De ce Zelenski i-ar fi cerut lui Biden să NU-l sancționeze pe rusul Abramovich
RĂZBOI ÎN UCRAINA
De ce Zelenski i-ar fi cerut lui Biden să NU-l sancționeze pe rusul Abramovich

Chelsea a primit liber la vânzarea biletelor

Clubul a primit o veste uriașă din partea guvernului britanic, care a permis ca partida din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, contra celor de la Real Madrid, să se joace pe Stamford Bridge cu tribunele pline. 

Oficialii londonezi au primit permisiunea de a pune în vânzare bilete pentru duelul programat pe 6 aprilie, de la ora 22:00.

Banii rezultați în urma vânzării tichetelor nu vor fi însă păstrați de club, urmând ca toate veniturile să fie îndreptate către UEFA.

Licența actualizată a guvernului prevede că Chelsea trebuie să transfere veniturile din vânzarea de bilete „către un terț autorizat”. Astfel, organizațiile caritabile ar putea beneficia de veniturile din tichete.

Chelsea nu poate vinde bilete pentru partidele din Premier League, însă fanii din deplasare pot cumpăra de acum înainte tichete. 

În plus, clubului i se permite acum să primească 30 de milioane de lire sterline de la compania mamă, Fordsam, pentru a acoperi cheltuielile.

Fanii londonezi vor putea participa inclusiv la semifinala Cupei FA Crystal Palace, programată la finalul lunii viitoare. 

VIDEO Amical // Match Preview România - Grecia

Citește alte știri

Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina

Fosta soție a lui Roman Abramovich se ascunde în vila din Londra de teamă că-și va pierde averea de 500 de milioane de lire. Detalii incredibile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ripensistu
ripensistu  •  24 Martie 2022, 12:13

Abia astept sa plece infractorul rus si astia sa fie o echipa de mijlocul clasamentului cum erau si inainte de 2003 si sa dispara toti fanii de carton.

hristo55
hristo55  •  24 Martie 2022, 11:19
Postat de piet pe 24 Martie 2022, 10:54

Hristo Botev?

foloseam Stoichkov inainte.)

piet
piet  •  24 Martie 2022, 10:54
Postat de hristo55 pe 24 Martie 2022, 10:13

sigur, ce mai stai, CoreeaDeN te asteapta.

Hristo Botev?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează