INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CUPEI ITALIEI: JUVENTUS - MILAN, MIERCURI, 22:00

Cea mai mare dorință a lui Çalhanoğlu înaintea duelului cu Juventus

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 11:24

Hakan Çalhanoğlu vrea primul trofeu în Italia: ”Toți așteaptă prima mea reușită dintr-o directă. Ne putem impune prin mentalitate, colectiv și cu inima. Echipa mea știe cum să muște din Juventus!”.

Virtiual campioană, cu două etape rămase de jucat, Juventus țintește un nou event, al patrulea la rând. Însă pentru a-l reuși, bianconerii trebuie să treacă de Milan în finala de miercuri, pe "Olimpico".

Cupa poate salva sezonul dezamăgitor al rossonerilor, care trag cu dinții de locul 6 și speră la trofeul cucerit ultima oară acum 15 ani. Hakan Çalhanoğlu pare cel mai optimist jucător al lui Gattuso și crede că va fi protagonistul meciului.

"Vedeam totul negru"

"Este prima mea finală și visez să câștigăm cu golul meu din lovitură liberă. De când am venit din Germania, toți așteaptă prima reușită dintr-o «directă». Știu cum trebuie să o mușcăm pe Juventus. De obicei, jucătorii își sărută tricoul în semn de atașament, dar eu sunt rău și mușc în teren.

Ne putem impune prin mentalitate, colectiv și cu inima. Bonucci și Romagnoli vor fi esențiali, numai că va trebui să fim foarte atenți la Douglas Costa. Am mare încredere în Gattuso, a schimbat mult echipa. Înainte să vină el, vedeam totul în negru. E cel mai bun antrenor din cariera mea", a declarat mijlocașul turc, în interviul acordat în Gazzetta dello Sport. 

5 goluri și 2 assisturi în 42 de meciuri are Çalhanoğlu în acest sezon la Milan. Al optulea cel mai folosit, cu 2.866 de minute, și al patrulea ca prestații, 6,1 media notelor în Gazzetta dello Sport

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează