INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cea mai proaspătă achiziție la Arsenal! A adus matematicianul candy crush! Ce trebuie să facă

Articol de - Publicat vineri, 20 iulie 2018 11:22

Unai Emery are un nou colaborator la Arsenal. Clubul londonez i-a angajat un specialist în baze de date, ce va monitoriza comportarea jucătorilor la antrenament și în timpul meciurilor.

La fel ca-n jocurile pe calculator, vor fi analizate traseele, direcțiile preferențiale de atac și celebrele "hărți termice". De-asta se va ocupa chiar un expert în videogames. Mihail Jilkin a lucrat la dezvoltarea " Candy Crush", foarte popular pe smartphone.

Puzzle pentru titlu?!

Posesorul unui master în fizică și matematică, la Institutul de Fizică și Tehnologie din Moscova, rusul a fost angajat la King Digital Entertainment și trece la fotbal pentru a-i ajuta pe "tunari" să completeze puzzle-ul de titlu.

Candy Crush a fost lansat în 2012 pentru rețeaua Facebook, dar s-a extins apoi pe mobil și tabletă.

73 de milioane de faniare Candy Crash pe Facebook. În 2013, King Digital Entertainment a câștigat din joc 500.000 de euro

14 aniau trecut de la ultimul titlu cucerit de Arsenal, care vine după un sezon fără trofee. În 2016-'17 a luat Cupa și Supercupa Angliei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  20 Iulie 2018, 13:30

Cel mai mare câștig al lui Arsenal este plecarea lui Wenger.

baruch
baruch  •  20 Iulie 2018, 12:54

radeti voi, dar (si) asa se vor castiga meciurile in viitor, la micile-mari diferente. pe langa asimilarea fotbalului total, a celui italian, a tiki-takai, care au dus la sinteza numita echipa actuala a frantei, se va lucra si la detalii d-astea. modelul matematizarii, preluat din sporturile americane (sabermetrics), plus amanunte nesfarsite. cruyff angajase de pilda un cantaret de opera, ca sa-i invete pe jucatori sa respire corect, prevad ca vor fi schimbari mari la materialele echipamentelor, jucatorii vor purta manusi aderente ptr a arunca mai bine de la margine si in general va fi speculata orice portita a regulamentului care te va ajuta sa castigi (de genul plasarii unui jucator in fata celui care arunca de la margine, cum facea dinamo kiev). in conditiile in care toate echipele joaca aproape la fel, micile detalii vor conta enorm.

zagna
zagna  •  20 Iulie 2018, 12:43

Eu cred in aceasta tehnologie, era primitivismului in fotbal a murit ! Antrenori ca teașcă, halagian, Angelo nic. etc sunt istorie !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează