INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

GALERIE FOTO Cea mai sexy arbitră a renunțat complet la haine! Imagine interzisă minorilor

Ekaterina Kostyunina (25 de ani), cel mai sexy arbitru de fotbal din Rusia, a renunțat complet la haine în cea mai recentă ședință foto. +22   FOTO
Ekaterina Kostyunina (25 de ani), cel mai sexy arbitru de fotbal din Rusia, a renunțat complet la haine în cea mai recentă ședință foto.

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 17:59 / Actualizat marti, 09 martie 2021 18:05

Ekaterina Kostyunina (25 de ani), cel mai sexy arbitru de fotbal din Rusia, a renunțat complet la haine în cea mai recentă ședință foto. 

Ekaterina s-a născut în Siberia, în Krasnoyarsk, însă s-a mutat la Moscova. A fost prezentă în lumea fotbalului încă de la vârsta de 12 ani, evoluând că jucătoare în diferite echipe de junioare. Arbitrează meciuri la amatori, fotbal feminin și copii și juniori, însă visează să devină arbitru FIFA și să fie delegată la meciuri de Liga Campionilor. Într-o ședință foto recentă, Ekaterina a renunțat complet la haine.

FOTO. Ekaterina, arbitra sexy din Rusia, a renunțat complet la haine

+18 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Fostul mijlocaș al lui Real Madrid și Bayern s-a „reinventat” la 46 de ani » Arată spectaculos!

A înghițit 40 de pastile după ce l-a prins pe fotbalist cu amanta: „Al doilea glonț pe care i-l oferi cuiva care nu te-a nimerit!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  10 Martie 2021, 21:06

Dl. Craciunescu - pe asta nu vreti sa o promovati in Liga 2 ca si pe Alice Despa?

bazinga
bazinga  •  09 Martie 2021, 21:40

Banala ca o pruna acra!

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  09 Martie 2021, 21:14

Cică si cea mai sexy prostituata s a imbracat in arbitră

Vezi toate comentariile (3)
Comentează