INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Ceferin respinge actualul format al Campionatului European de fotbal: „Nu va mai fi un alt turneu așa”

Aleksander Ceferin
Aleksander Ceferin

Articol de - Publicat sambata, 12 iunie 2021 14:16 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 14:25

Președintele UEFA, Aleksander Ceferin, contestă formula inventată de Platini, cu Euro în 11 țări și declară că „este un mesaj de speranță, luminița de la capătul tunelului”.

Nu i-au plăcut deloc declarațiile aprobatoare legate de înființarea European Super League, după cum și ideea acestui CE 2020 l-a deranjat. 

Aleksander Ceferin a contestat din nou proiectul pe care Michel Platini l-a lansat, la a 60-a aniversare a competiției, și anunță că va rămâne doar excepție: „Nu sunt favorabil acestei formule și nu cred că se va mai repeta în viitor prea curând”, a spus șeful UEFA.

PROGRAMUL COMPLET EURO 2020 + Cum arată GRUPELE EURO și ce meciuri se joacă la București
EURO 2020
PROGRAMUL COMPLET EURO 2020 + Cum arată GRUPELE EURO și ce meciuri se joacă la București

Oficialul sloven a ținut să laude însă modul în care a debutat acest turneu la Roma: „Suntem fericiți, e un mesaj de speranță pe care-l dăm. Luminița de la capătul tunelului, pentru că fotbalul aduce speranță și e foarte important pentru noi. 

Alegerea Romei pentru deschidere a fost inspirată. Nu este însă cea mai potrivită formulă de disputare a unui Euro, mai ales că deplasările sunt dificile când vorbim de 11 locuri de disputare în țări diferite”.

EURO 2020 // Match Preview Olanda - Ucraina

Citește și alte articole:

Elvețienii se plimbă cel mai mult: 10.007 kilometri la meciurile din grupă!

Englezii exersează de nouă luni loviturile de la 11 metri!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  12 Iunie 2021, 16:07

Un turneu de tipul asta e dezastruos pt suporteri... ca austriac de exemplu trebuie vii la bucuresti, apoi repede in avion spre amsterdam si inapoi la bucuresti. Daca vrei si mai departe? ghinion, bilete luate in ultimul moment spre cine stie ce tara, poate Azerbaijan, poate Spania... e imposibil. Mai ales pt cei din tari mai sarace.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează