INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cel mai aşteptat transfer al iernii nu s-a mai realizat » Tevez: "Sînt prizonierul lui City"

Carlos Tevez rămîne jucătorul lui City.
Carlos Tevez rămîne jucătorul lui City.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 19:08


Cea mai aşteptată mutare a acestei perioade de transferuri nu s-a mai realizat. Carlos Tevez rămîne pentru încă şase luni jucătorul lui City,  asta deşi atît atacantul cît şi clubul englez au dorit să se despartă unul de altul.

Dezamăgit din cauza transferurilor ratate în această perioadă de marcato, Tevez a răbufnit: "Sînt prizonierul lui City".

"Îmi doream să plec de la City. Aveam oferte de la alte cluburi din Italia şi Spania. Pînă la urmă nu s-a mai concretizat nimic deoarece City nu a acceptat niciuna dintre propunei. Oficialii îmi spuneau că valorez foarte mult şi nu vor să mă cedeze la un preţ mic. Dar, în acelaşi timp, nu vor să mă lase să plec nici sub formă de împrumut. Eu vreau doar să joc.", a spus Tevez pe un ton dezamăgit.

Argentinianul a spus că nu ştie ce va face pînă în vară, cînd se va deschide o nouă fereastră de transferuri.

"Nu ştiu ce voi face în următoarele luni. Le-am trimis o scrisoare celor de la City, explicîndu-le motivele pentru care am nevoie de un transfer. Am şi un motiv personal pentru care nu mai vreau să evoluez la City. Vreau să stau mai aproape de familia mea, mai ales de copii mei care încă mai locuiesc în Argentina. Cînd am văzut că nu mai pot juca deloc în Anglia, m-am decis să mă întorc în ţara mea."

Legat de amenda de 11 milioane de euro primită de la Manchester City, Tevez a declarat că a făcut apel la comisiile Federaţiei Engleze. "Acum aştept un răspuns de la reprezentanţii din Premier League. E unica opţiune pe care o am", a spus Tevez.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
ulle
ulle  •  03 Februarie 2012, 00:46

Ar trebui sa te tina asa pana ai 35 de ani, sa fie dat un exemplu pentru nenorocitii ca tine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează