INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC VASLUI

Cel mai bun marcator străin din România îşi pregăteşte revenirea: "Boicotează intenţionat fotbalul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 11:55

Fostul atacant al lui FC Vaslui, Wesley Lopes, este în mijlocul unui scandal în Arabia Saudită unde presa locală susţine că brazilianul şi-a depus memoriu la FIFA pentru a rămîne liber din cauza unor probleme financiare la Riadh.

Wesley Lopes (32 de ani) a marcat de 15 ori în 18 meciuri la Al-Hilal, însă în ultimele şase partide atacantul nu a mai dat înscris nici un gol, fiind acuzat de arabi că boicoteaza fotbalul intenţionat informează ziare.com.

”Toţi jucătorii trec printr-o formă slabă şi asta se întîmplă şi cu Wesley. Nu este adevărat că are probleme cu banii”, i-a luat apărarea jucătorului, purtătorul de cuvînt al lui Al-Hilal.

Wesley Lopes da Silva a evoluat de-a lungul carierei în Brazilia, Portugalia sau Elveţia, dar cel mai bun randament l-a avut în România, la FC Vaslui, unde a devenit cel mai bun marcator străin din Liga 1, devansîndu-l pe albanezul Sulejman Demollari (Dinamo / 36 de goluri).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mihai28
mihai28  •  20 Februarie 2013, 18:25

Pai si unde e legatura cu Steaua in acest articol? Sau ati uitat sa spuneti cumva ca boicoteaza astfel incat sa poata ajunge la Steaua? Va rog sa dati dovada de "profesionalism" ca si pana acum si sa corectati articolul :))

gymd
gymd  •  20 Februarie 2013, 15:24

ma mir ca nu zik ziaristii astea de carton, pe un infinit de banet il vinde pe Chirichesu :)))))))))))))))) este mai scump ca Messi si Ronaldo la un loc :))))))))))))))))))))))

gymd
gymd  •  20 Februarie 2013, 15:23

freegigi: da mah si marmota impacheta ciocolata in staniol, lasa ca nici la voi nu e roz, ave-ti noroc ca a mituit Jiji paia de la judecata ca daca era corecta legea in romania , voi erati PA in secunda 2 , daca il baga pe EL Ciobandate la zdup sa vezi cum revine 5teOAIA la locul unde trebuie adika pe 8 :))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează