INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cel mai costisitor transfer din istorie » Barça plăteşte 170 de milioane pentru Neymar!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 martie 2015 23:01

Încercînd să păcălească Fiscul în transferul lui Neymar de la Santos (2013, suma anunţată de club a fost 57,1 milioane euro), Barcelona va ajunge să plătească la sfîrşitul procesului (cu tot cu amenzi) nu mai puţin de 169,7 milioane.

Cotidianul Marca a calculat toate sumele achitate sau ce vor fi achitate de gruparea catalană. În acelaşi timp, ultimii doi preşedinţi blaugrana, Rosell şi Bartomeu, riscă închisoarea: 7 ani şi 6 luni primul, 2 ani şi 3 luni ultimul.

656374-operatiunea-neymar.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
madskills
madskills  •  26 Martie 2015, 09:57
Postat de cpt.ahab pe 25 Martie 2015, 20:08

Si nu merita banii dati pe el nici pe sfert. Personal, ma umple de nervi aproape la fiecare meci. E genul ala de fotbalist "de Brazilia" si nimic mai mult. Giumbuslucuri, da, dar eficacitate si consistenta in joc- mai deloc. Egoism- cat cuprinde, singurul in fata caruia sa nu indrazneste sa fie egoist e Messi. Cu banii dati pe el luai vreo trei Tevez!

Tevez joaca pe cu totul alt post si e cu vreo 10 ani mai batran :) Acum intelegi de ce l-au luat pe el? Neymar nu este inca ceea ce se vrea de la el dar mai are timp sa creasca. Daca acum te umple de nervi, cand s-a schimbat mult, in bine, ce facea in primul sezon? Dormeai cu disnotocalmul la cap?:) Abia acum a inceput procesul de maturiazare, el jucand pana acum in Brazilia unde era rege. De aia Suarez s-a integrat perfect din primul sezon si e peste asteptari ca implicare in jocul echipei, chiar daca nu marcheaza la fel de mult. Ala avea deja cateva sezoane bune in Europa, stia ce inseamna un club cu pretentii.

asc21
asc21  •  25 Martie 2015, 20:13
Postat de zurix pe 25 Martie 2015, 11:08

Club de hoti. Sper sa ajunga la puscarie toata cloaca si clubul retrogradat pentru ca nu a stiut sa puna in frunte oameni ca lumea sa ii reprezinte interesele. SA nu uitam ca si Messi are probleme cu FISC-ul si tot din cauza tatalui. Asa tata asa fiu, asa club. FISCa Barza.

Respect celor ce pacalesc statul. Taxa este sinonim cu ati fura banii, de ce trebuie sa primeasca statul bani din salariul tau ? Te-a ajutat cand ai avut nevoie ? Platiti ma bani la stat ca sa aiba porcii in costum ce sa fure.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  25 Martie 2015, 20:08
Postat de nicolaiec pe 25 Martie 2015, 19:16

Dar la Real madrid cu stergerea datoriilor cum e ? Cu dopingul doctorului Zapata in care era implicat si Zidane cum e ? E urat din partea Barcelonei dar cand te bagi in albie cu porcii, te umpli de rahat. Asa le trebuie daca s-au pus la masa negocierilor cu brazilienii hulpavi.

Si nu merita banii dati pe el nici pe sfert. Personal, ma umple de nervi aproape la fiecare meci. E genul ala de fotbalist "de Brazilia" si nimic mai mult. Giumbuslucuri, da, dar eficacitate si consistenta in joc- mai deloc. Egoism- cat cuprinde, singurul in fata caruia sa nu indrazneste sa fie egoist e Messi. Cu banii dati pe el luai vreo trei Tevez!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează