INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Cel mai curtat fotbalist al momentului în Europa: 7 granzi se bat pe semnătura mijlocașului de 22 de ani

foto: facebook
foto: facebook

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 20:29

Mijlocașul lui Schalke 04, Leon Goretzka, ar putea evolua în sezonul următor la Manchester City.

Englezii scriu că Goretzka este considerat de antrenorul "cetățenilor", Pep Guardiola, înlocuitorul perfect pentru Yaya Toure.

Internaționalul german a refuzat oferta de prelungire a contractului său scadent în vara anului următor, iar Schalke este dispusă să îl vândă în această iarnă pentru a obtine o sumă de bani în schimbul său, în caz contrar el putând pleca gratis în vară din postura de jucător liber de contract.

În vârstă de 22 de ani, Goretzka este cel mai râvnit jucător din Bundesliga. Pe lângă Manchester City, mijlocașul lui Schalke se mai află și în atenția echipelor Real Madrid, Juventus, Bayern Munchen, Liverpool, Chelsea și Arsenal.

Goretzka a venit la Schalke 04 de la VFL Bochum, în iulie 2013, pentru aproximativ 4 milioane de euro. Jucătorul german este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 25 de milioane de euro.

10  meciuri a jucat Goretzka în acest sezon în toate competițiile, reușind 4 goluri și o pasă de gol

sursa: thesun.co.uk 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează