INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Cel mai scump transfer din istoria Stelei şi-a găsit echipă: "Voi da 40 de goluri!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 iulie 2014 14:40

A jucat două sezoane în Europa şi a fost cel mai scump transfer din istoria Stelei, iar acum vrea să revină în lumea bună a fotbalului. Dayro Moreno, 28 de ani, va juca din sezonul viitor în campionatul mexican, la Tijuana. După ce a plecat de la Steaua, columbianul a ajuns la Once Caldas, unde a marcat 32 de goluri în 44 de meciuri.

Imediat după această performanţă, Tijuana l-a transferat, însă Dayro n-a confirmat şi a fost împrumutat, pe rînd, la alte trei formaţii: Once Caldas, Junior Barranquilla şi Millonarios.

Pentru ultima sa echipă, atacantul a înscris de 29 de ori, iar mexicanii de la Tijuana s-au grăbit să-l ia înapoi şi să-l păstreze.

"Este o provocare importantă pentru mine şi sînt pregătit. Tijuana are deja o stea pe stemă, a luat un titlu în 2012, iar responsabilitatea este mare. Fotbalul este o provocare, iar ca profesionist şi golgheter ai parte de provocări în fiecare zi.

Am venit pentru a aduce experienţă şi pentru a munci, iar la fiecare antrenament voi da totul. Dacă Dumnezeu va dori, nu voi da 30 de goluri, cum am dat la Millonarios, ci 40!", a spus Dayro, coform presei mexicane.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
magura
magura  •  12 Iulie 2014, 11:07

Poate da 40 de goluri la fotbal in sala... :)))) sau crede ca s-a transferat la vreo echipa de handbal masculin...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Iulie 2014, 02:52

sa dea, nu ne intereseaza.

plesan
plesan  •  11 Iulie 2014, 18:26
Postat de kilimanjaro pe 11 Iulie 2014, 16:19

Daca acest ”pele” al Mexicului(sic) s-ar fi re-transferat la steaua, ar fi dat, nu 40 de goluri, ci 60 si nu intr-un an, ci intr-un meci si toate....cu ”viitorul hagiblatistul”

bausi apa de la toaleta?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close