INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Cel mai surprinzător transfer al începutului de an: Real Madrid l-a urmărit în ultimele luni, dar Wolves i l-a suflat!

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 21:15

Marea speranță a Valenciei, Rafael Mir (20 de ani), va juca începând din această iarnă la Wolverhampton, liderul din Championship. 

Anunțul a fost făcut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării engleze. Potrivit acestui comunicat, Mir a semnat un contract pe o perioadă de 4 ani și jumătate cu "lupii". Atacantul spaniol va fi antrenat la clubul britanic de Nuno Espirito Santo, cel sub comanda căruia a debutat la echipa de seniori a Valenciei. Suma de transfer nu a fost dată publicității, însă presa speculează că ar fi în jurul a 2 milioane de lire sterline.

"Sunt foarte încântat să joc la această echipă și voi încerca să ajut jucătorii să atingă toate obiectivele pe care le are clubul. Este unul dintre cele mai mari cluburi din Anglia și aștept cu nerăbdare să joc la Wolves. Cred că tipul de fotbal care se joacă în Anglia mi se potrivește și cred că aș putea să aduc un plus echipei.

Nuno (n.r. Nuno Espirito Santo) a avut o contribuție la luarea deciziei mele de a veni aici. Wolves este un proiect mare și este o provocare interesantă pentru mine. Este minunat să pot lucra cu un antrenor pe care deja îl cunosc", a declarat Mir pentru site-ul oficial al liderului ligii a două din Anglia.

6meciuri a bifat Mir la prima echipă a Valenciei, fără să marcheze vreun gol

În vârstă de 20 de ani, Mir se află la Valencia încă din perioada junioratului, el venind pe Mestalla pe vremea când avea doar 15 ani.

Alegerea atacantului spaniol surprinde, având în vedere că în ultimele 8 luni fusese monitorizat de Real Madrid, care se pregătea să-l oferteze, conform jurnaliștilor spanioli.

sursa: bbc.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează