CAMPIONATE  ·  TRANSFERURI

Cele mai importante achiziții realizate pe ultima sută de metri a perioadei de mecato » Chinezii au ținut din nou capul de afiș

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 10:30

Perioada de transferuri s-a încheiat oficial în Europa, iar cluburile au încercat în ultimele zile să perfecteze cât mai multe achiziții pe ultima sută de metri.

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenată de Mircea Lucescu, l-a acontat pe fundașul sârb Branislav Ivanovici (32 ani), cel care a evoluat timp de nouă ani la Chelsea. Acesta a fost achiziționat din postura de jucător liber de contract.

Chinezii de la Changhcun Yatai l-au achiziționat pe atacantul nigerian al lui Watford Odion Ighalo (27 ani) contra sumei de 23 milioane euro. 

Mamadou Sakho (27 ani) a fost împrumutat de Liverpool la Crystal Palace.

Pe lângă Sakho, Crystal Palace a mai reușit un transfer important: l-a adus pe Luka Miliovejevici (25 ani) de la Olympiakos Pireu, contra sumei de 16 milioane de euro. 

Goalkeeper-ul Salvatore Sirigu (30 ani) a fost împrumutat de PSG la Osasuna, ocupanta penultimui loc din Spania.

Constant Djakpa (30 ani), fostul fundaș al celor de la Pandurii, a fost adus la FC Nurnberg, din postura de jucător liber de contract.

Un alt transfer important realizat ieri a fost mutarea lui Gabbiadini de la Napoli la Southampton, contra sumei de 17 milioane de euro.Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1