INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cele mai tari transferuri făcute în ultimele ore de mercato din Europa: superatacantul dorit și de Barca a ajuns în Franța

Moussa Dembele // Foto: Guliver/GettyImages
Moussa Dembele // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 12:10

Ultimele ore de mercato din Europa au consemnat câteva transferuri importante. Cea mai răsunătoare mutare o reprezintă trecerea lui Moussa Dembele de la Celtic la Lyon în schimbul a 22 de milioane de euro.

Francezii l-au adus pe atacantul de 22 de ani pentru a-l înlocui pe Mariano Diaz (25 de ani), răscumpărat recent de Real Madrid tot pentru 22 de milioane de euro.

Fost internațional francez de tineret, Moussa Dembele era urmărit în ultima vreme de mai multe echipe importante din Premier League, dar și de Barcelona.

Alte transferuri reușite în ultimele ore

  • LJAJICI (26 de ani/mijlocaș) a semnat cu Beșiktaș, unde va câștiga 3,4 milioane E pe an până în 2023. Torino va putea încasa maximum 7,75 milioane pentru sârb.
  • PSG l-a cumpărat cu 15 milioane E de la Stoke pe atacantul camerunez Choupo-Moting (29 de ani), pe care Tuchel l-a avut 3 sezoane elev la Mainz. Parizienii l-au împrumutat pe Lo Celso la Betis.
  • JACKSON MARTINEZ (31 de ani/atacant), columbianul luat cu 42 de milioane E de Guangzhou Evergrande în 2016, va juca un an împrumut la Portimonense.
  • SEVILLA și-a completat atacul cu olandezul Quincy Promes (26 de ani), plătind 20 de milioane lui Spartak Moscova.
  • COENTRAO (30 de ani/fundaș stânga) s-a întors după 11 ani la clubul unde s-a lansat. Real Madrid i-a dat drumul liber la Rio Ave.

Perioada de transferuri în Europa s-a închis oficial astăzi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează