INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A refuzat să-l jefuiască pe Messi! Celebrul hoț care a furat de la Cristiano Ronaldo explică de ce nu s-a atins de Balonul de Aur

Lionel Messi 
 Foto: Imago Images +23   FOTO
Lionel Messi Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 18:54 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 20:39

În ultimii ani mai mulți fotbaliști au fost jefuiți în Spania, ultima victimă fiind Sergio Ramos. Majoritatea jafurilor ar fi fost comise de același grup, condus de un bărbat albanez, care s-a prezentat „Alberto” și a oferit un interviu despre faptele sale presei spaniole

Alberto a recunoscut că grupul condus de el a fost în spatele jafurilor asupra lui Cristiano Ronaldo, Johan Cruyff și Karim Benzema și a detaliat fiecare acțiune în parte.

Celebrul hoț Alberto a refuzat să-l jefuiască pe Messi!

Alberto a dezvăluit faptele pe care grupul său le-a comis: „L-am jefuit pe Benzema, care a încercat să-l prindă pe colegul nostru, dar n-a reușit. Tot noi am fost în spatele jafului de la vila lui Cristiano Ronaldo din Madeira, dar prada n-a fost interesantă.

 În 2012 am pătruns în casa lui Johan Cruyff, fără să știm a cui e. Ne-am dat seama când am văzut mai multe poze cu el alături de mai mulți jucători. Am furat atunci în jur de 20.000 de euro”.

În curând pe Disney - „Balonul de Aur, Furtul”
Ronaldo: Mă duc să-i spun lui Piers Morgan
+8 FOTO

„N-am vrut să-i fac asta lui Messi, îl iubesc și respect prea mult”

Alberto a mărturisit că a avut nenumărate ocazii de a-i jefui casa și lui Leo Messi, dar a refuzat din cauza faptului că-l respectă prea mult: „Am oprit de câteva ori oameni care voiau să-l jefuiască pe Messi. Nu pot s-o fac de fiecare dată, dar am fost mândru de dățile în care am reușit asta. 

În urmă cu ceva timp, cam un an de zile, cineva mi-a propus să spargem o casă, iar când am fost să văd despre ce este vorba mi-am dat seama că era casa părinților lui Messi. Leo se afla în Paris în acea vreme. Am interzis să se întâmple acest lucru, n-am vrut să-i fac asta lui Messi, îl iubesc și respect prea mult. Eu controlez peste 100 de persoane, care depind de mine și îmi cer mie permisiunea și informațiile necesare”.

Lionel Messi. Foto: Instagram
Conacul de 10,8 milioane de dolari achiziționat  de Lionel Messi Fort Lauderdale (Florida). Foto: Compass Florida LLC
Lionel Messi și soția lui, Antonella. Foto: Instagram
Conacul de 10,8 milioane de dolari achiziționat  de Lionel Messi Fort Lauderdale (Florida). Foto: Compass Florida LLC
Conacul de 10,8 milioane de dolari achiziționat  de Lionel Messi Fort Lauderdale (Florida). Foto: Compass Florida LLC
+19 FOTO

Vezi și alte știri:

Wayne Rooney face o mărturisire șocantă: „Beam până când leșinam
ANGLIA
Wayne Rooney face o mărturisire șocantă: „Beam până când leșinam"
TERIFIANT! AS publică mărturia femeii agresate de Dani Alves: „Primul șoc a fost când a deschis ușa. Imediat, a încercat să mă oblige să fac sex oral”
CAZUL DANI ALVES
TERIFIANT! AS publică mărturia femeii agresate de Dani Alves: „Primul șoc a fost când a deschis ușa. Imediat, a încercat să mă oblige să fac sex oral”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
raul1985
raul1985  •  07 Noiembrie 2023, 20:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pelicansli
pelicansli  •  07 Noiembrie 2023, 20:41

Ce să aleg ca știre din sport? Cum un hoț fan messi protejează idolul?! Cum o fată explică oralul imediat după deschiderea ușii, cum un jucător din L1 o pupă tandru pe consoarta, cum mititelu a înjurat și amenințat arbitri, cum D popa a fumat dar e ingenuu…?! Și voi plângeți ca s an ales praful de presa scrisă ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează