INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA VIGO - REAL MADRID 1-3

CELTA VIGO - REAL MADRID 1-3 // VIDEO+FOTO Start excelent! Madrilenii au început perfect sezonul, chiar dacă au jucat în inferioritate peste 30 de minute

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 20:00

Real Madrid a debutat cu victorie în noul sezon, echipa lui Zinedine Zidane impunându-se categoric pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 3-1. 

Au înscris Benzema, Kroos și Lucas, respectiv Losada, într-un meci în care madrilenii au evoluat în inferioritate din minutul 56, după eliminarea lui Luka Modric. 

Vezi aici programul etapei din La Liga!

Vezi AICI clasamentul din Spania!

Zidane a surprins în echipa de start, titularizându-l pe Gareth Bale, fotbalist pe care l-a cam ignorat în amicalele din această vară. Galezul nu a dezamăgit și după doar 12 minute i-a pasat lui Benzema, francezul punctând la capătul unei faze care a curs șnur. 

Celta a echilibrat tactic partida și a fost la un pas să egaleze în prelungirile primei reprize. După îndelungi parlamentări, VAR a anulat însă golul lui Mendez, iar avantajul Realului a rămas intact la pauză.  

Misiunea echipei lui Zidane părea că se va complica în repriza secundă, după ce Modric a văzut cartonașul roșu pentru o intrare dură. Totuși, Real a rezolvat meciul după ce Kroos a înscris magnific în minutul 61, șut-bombă de la peste 20 de metri, direct în vinclu!

Madrilenii au înscris golul trei în minutul 80. Benzema a inventat o pasă superbă pentru Lucas, iar brazilianul a finalizat nemilos din interiorul careului.

Celta a înscris golul de onoare în primul minut al prelungirilor, prin puștiul Losada, 18 ani, care a înscris chiar la debut.  

Real Madrid s-a impus cu 3-1, o victorie care nu poate fi pusă la îndoială și, totodată, un semn îmbucurător pentru fanii care intraseră în panică după rezultatele modeste din amicale.

+6 FOTO

Celta Vigo - Real Madrid 1-3

  • Au marcat: Losada '90+1 /  Benzema '12, Kroos '62, Lucas '80

Celta Vigo: Blanco - Kevin, Araujo, Costas, Olaza - Beltran, Lobotka, Mendez, D. Suarez - Fernandez, Aspas
Rezerve: I. Villar, Aidoo, Sergio, Cheikh, Losada, Jorge, Sisto
Antrenor: Fran Escribá

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Bale, Vinicius, Benzema
Rezerve: Navas, James, Isco, Lucas, Nacho, Jovic, Militao
Antrenor: Zinedine Zidane 

Stadion: „Balaidos”
Arbitru: Javier Estrada

Vezi și: 

Alarmă la Real Madrid: Eden Hazard, starul de 100 de milioane, s-a accidentat și ratează startul LaLiga

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
magic4ever
magic4ever  •  18 August 2019, 01:31

Real arata bine fata de gluma Barcelona...

abola
abola  •  17 August 2019, 20:25

La Jumătate . Ro, tu ești, nene? Ești iute de tastatura. Văd că citești comentariile și te conformezi. Bravo, mă ! Ce se intampla la "de peste" fara Internet? Nu existați, mă! Fuga ... la școală !

abola
abola  •  17 August 2019, 20:16

Ce articol de grădinița presei sportive. Bine că nu ai semnat, nene. Primele 3 fraze: "Startul perfect pentru Zidane! Madrilenii au început perfect sezonul ... Real Madrid a debutat cu victorie în noul sezon, ...." Asta a făcut jurnalism in Metrou, între Unirii 2 și Piata Romana.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează