INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

CELTA VIGO - VILLARREAL 3-2 // VIDEO + FOTO Momente emoționante în La Liga! Iago Aspas a marcat după 3 luni și a început să plângă pe bancă

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 11:46

Celta Vigo s-a impus pe teren propriu, 3-2 cu Villarreal. Iago Aspas a fost omul meciului, marcând două goluri. Atacantul gazdelor a întors jocul de la 0-2, mărturisind emoţionat: „Şi eu am suferit, iar familia ştie tot ce am îndurat în ultimele trei luni în care n-am putut să-mi ajut echipa”.

Celta era în cădere liberă spre Segunda, cu doar patru puncte în ultimele 13 etape, şi avea nevoie ca de aer să câştige cu Villarreal, rivală în lupta pentru evitarea retrogradării.

A salvat-o sâmbătă seară Iago Aspas, ce a oferit imaginea weekend-ului în Spania.

Atacantul echipei din Vigo a izbucnit în plâns pe banca de rezerve după ce fusese scos în minutul 90. Emoţiile l-au copleşit pe autorul „dublei”, cu care Celta a întors de la 0-2. 

Vezi AICI video cu Iago Aspas

Fără gol de 3 luni

„Am pătimit enorm în ultima perioadă. Şi eu am suferit, iar familia mea ştie tot ceea ce am îndurat în ultimele trei luni în care nu am putut să-mi ajut echipa”, a mărturisit Iago, care nu mai marcase din decembrie!

iago aspas 7 +9 FOTO

Aspas reuşise în sezonul trecut din LaLiga 22 de goluri, însă recordul personal l-a stabilit în ediţia 2011-'12, când a punctat de 23 de ori, tot pentru Celta. Unde a revenit în 2015 după transferul de 5,3 milioane E de la Sevilla. 

12 goluri are Iago Aspas în acest campionat la Celta, "dubla" de sâmbătă fiind a doua după cea cu Huesca

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  31 Martie 2019, 13:38

Jos pălăria, se vede ca ii pasă!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează