INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

CELTIC - RANGERS 1-2 // FOTO Echipa lui Steven Gerrard obține o victorie uriașă în „Old Firm”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 16:44

Glasgow Rangers a câștigat derby-ul „Old Firm” din deplasare cu Celtic, scor 2-1. Alb-verzii conduc clasamentul la două puncte, dar au un meci în plus față de echipa antrenată de Stevie G. Campionatul din Scoția se desfășoară după un sistem asemănător cu cel din România, primele 6 echipe calificându-se în play-off.

Pentru prima dată de la revenirea în prima ligă, în sezonul 2016-2017, Rangers e o pretendentă serioasă la titlu. Astăzi, elevii lui Steven Gerard au beneficiat și șansă în prima parte, când Christie a ratat o lovitură de la 11 metri. În minutul 36, la doar 3 minute de la penalty, Ryan Kent a deschis scorul pentru oaspeți cu o execuție din interiorul careului. Odsonne Edouard a egalat în minutul 41. Șutul său a fost deviat decisiv de un apărător.  

+6 FOTO

Rezultatul final a fost stabilit de Nikola Katic. Fundașul croat s-a înălțat superb în minutul 56 și a reluat imparabil cu capul.  

Celtic a presat într-un final extrem de tensionat, în care au fost arătate nu mai puțin de 6 cartonașe galbene. Morelos de la Rangers a fost chiar eliminat în al șaselea minut de prelungire.  

116-109este statistica meciurile directe, în favoarea lui Rangers

Vezi și: 

VIDEO+FOTO 8 detalii inedite din documentarul despre viața lui Toni Kroos: de ce n-are nici o poză cu trofeul CM 2014 + nu iese niciodată în oraș!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spartcapus
spartcapus  •  29 Decembrie 2019, 22:00

Bravo StevieG, le-ai bagat mortu-n casa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează