INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Sunt 18 pe un loc la Buenos Aires! Cerere incredibilă de bilete pentru amicalul Argentinei cu Panama

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 19:48 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 20:41

Interes nemaipomenit pentru primul meci al Argentinei după turneul din Qatar. Federația argentiniană a anunțat că are solicitări de peste 1,5 milioane de tichete la partida cu Panama, de joia viitoare!

Fanii care vor să-i vadă pe Messi și compania nu vor să piardă festivitatea specială dedicată selecționatei Argentinei și victoriei la loviturile de departajare împotriva Franței. Evenimentul va avea loc pe „Monumental”, stadionul lui River Plate, care poate primi 83.000 de suporteri, Lionel Scaloni convocând un lot de 35 de jucători, inclusiv pe cel mai bun jucător în viziunea FIFA.  

Biletele disponibile și scoase la vânzare online s-au epuizat deja cu mai mult de o săptămână înaintea primei apariții a ”pumelor„ în fașa propriilor fani.

Amical cu Curaçao și turneu în Asia

Și reprezentanții presei se înghesuie la acest meci, existând 131.537 de solicitări de acreditare pentru doar 344 de locuri. Prețul biletelor deja vândute oscilează între 55 și 280 de euro, dar asta nu i-a speriat pe suporterii care au dus dorul selecționatei sud-americane, triumfătoare acum trei luni în Qatar. 

Pentru cei care vor rata spectacolul de pe 23 martie, mai există varianta de a asista la amicalul cu Curaçao, pe 28 martie, sau la turneul pe care Argentina îl va efectua în Asia la vară. 

Messi s-a îmbrățișat cu Ronaldo la finalul amicalului dintre Al Nassr și PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce a decis noul selecționer al Portugaliei în privința lui Cristiano Ronaldo

Un fost campion mondial, demis de la Crystal Palace » Cine este favorit să-l înlocuiască pe francez

Playtech: Cântăreaţa CELEBRĂ care arată aşa la 51 de ani! Fotografii de senzaţie, e lăudată de toată lumea. Imagini senzuale!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează