INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Cesc Fabregas pleacă de la Chelsea! Londonezii primesc 25 de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 ianuarie 2019 17:11

Cesc Fabregas (31 de ani) s-a înțeles cu francezii de la AS Monaco. Chelsea va primi 25 de milioane de euro în schimbul mijlocașului spaniol. 

Jumătatea dezastruoasă de sezon pe care a avut-o AS Monaco îi face pe patronii fostei campioane din Ligue 1 să scoată bani serioși din buzunare. Monegascii profită de statutul nemulțumitor pe care îl are Fabregas la formația londoneză și își asigură serviciile lui pentru următoarele două sezoane. Tranzacția se va perfecta înainte de finalul acestei săptămâni.  

AS Monaco a terminat pe ultimul loc grupa de Liga Campionilor din care mai făceau parte Borussia Dortmund, Atletico Madrid și Club Brugge. Formația antrenată de Thierry Henry ocupă penultima poziție în Ligue 1, cu 13 puncte acumulate în 18 etape. 

Vezi și: 

CHRISTIAN PULISIC // Transfer colosal în startul anului: Chelsea plătește 64 de milioane de euro pentru starul Borussiei Dortmund

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1122173367898793
Florian Baicu  •  02 Ianuarie 2019, 20:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petschovschi
petschovschi  •  02 Ianuarie 2019, 19:32

Eu nu stiu care0i ineptul ce a scris acest articol. Nu stiu daca stie ca Fabregas mai are doar 6 luni de contract cu Chelsea. Nu stiu daca stie ca Fabregas are 31 de ani. Sa-l informez eu: Fabregas pleaca gratis. Chelsea se bucura ca va face o econimie de peste 10 milioane de euro, cit reprezinta salariul lui Fabregas pe ultimele 6 luni + eventualele bonusuri de performanta (suma bruta)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează