INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Chelsea ajută Unirea? "Albaştrii" pun la bătaie 68 de milioane de euro pentru Torres!

Fernando Torres, Torres, Liverpool
Fernando Torres, Torres, Liverpool

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2009 00:00

Chelsea pregăteşte o ofertă de 68 de milioane de euro pentre atacantul lui Liverpool, Fernando Torres. Londonezii ar putea scăpa Unirea Urziceni de unul dintre principalele pericole pentru şaisprezecimile Europa League.

Ratarea calificării în optimile Ligii Campionilor i-ar putea forţa pe "cormorani" să renunţe la superstarul lor din atac, cele 68 de milioane de la Chelsea devenind foarte greu de refuzat.

Dacă se va concretiza, transferul ar ocupa locul patru în topul celor mai scumpe transferuri din istoria fotbalului, după cele ale lui Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane şi Zlatan Ibrahimovici. Pe lista celor de la Chelsea se mai numără şi Mascherano (Liverpool), Franck Ribery (Bayern), Di María (Benfica), Yaya Touré (Barcelona), Thierry Henry (Barcelona) şi Matthew Upson (West Ham)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
craiovax
craiovax  •  21 Decembrie 2009, 10:13

Hai gata....cei care tineti cu Liverpool va rog eu sa nu mai vorbiti.....ziceti voi de chelsea ca nu are trofee.....dar liverpool cand a inceput sa fie o echipa buna si sa se lupte la titlu si la nu mai stiu eu ce competitie avea trofee???????!!! Si ce va laudati cu palmaresul ista?! NU a-ti mai castigat un campionat in Anglia de 20 de ani,in timp ce chelsea a castigat de 2 ori in ultimii 6 ani. Daca sunte-ti asa de tari,dece a-ti fost eliminati din UCL,dece suntet-ti pe 7 in campionat,DE CE?

andrei.g
andrei.g  •  20 Decembrie 2009, 22:45

voi sunteti re.tar.dati..pai daca ia 68 de mil pe el, il aduc pe aguerro tot de la atletico madrid,sau altul de acelasi nivel!!!

 •  20 Decembrie 2009, 20:52

liverpool e echipa foarte mare insa nu anul acesta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close