INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Chelsea - Arsenal 0-0 » Conte a tunat după meci: ”Eliminarea lui Luiz este vina arbitrului!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2017 10:32

Managerul lui Chelsea, Antonio Conte, îl apără pe brazilianul eliminat după un fault brutal asupra lui Kolasinac: ”A fost provocat în prealabil de Alexis Sanchez. trebuia să fluiere”.

Antonio Conte susține că nu-i place să comenteze deciziile de arbitraj. Dar duminică, după eliminarea lui David Luiz (87) în derby-ul cu Arsenal (0-0), nu s-a mai putut abține. Apărătorul lui Chelsea i-a pus crampoanele pe gleznă lui Sead Kolasinac, intrarea e brutală, evident, însă managerul albaștrilor îi găsește brazilianului circumstanțe atenuante: "Alexis Sanchez l-a provocat în faza anterioară. A fost fault". Și dă vina pe "centralul" Michael Oliver: "Dacă fluiera, acum sigur nu mai discutam despre cartonașul roșu arătat lui Luiz".

Conte insinuează că arbitrii i-ar persecută echipa. "Am fost eu însumi jucător și se întâmplă să iei cartonașe roșii dacă n-ai noroc de arbitri obiectivi. Uneori, adversarii merită să vadă roșu, dar continuă să joace cu 11 oameni pe teren. Sper ca pe viitor să se schimbe situația", a punctat managerul lui Chelsea, care, potrivit tabloidului The Sun, va trebui să se lipsească de serviciile lui David Luiz 3 etape. Meciuri în care va avea de-a face cu Stoke, Manchester City, și Crystal Palace.

3 jucători eliminați a avut Chelsea în primele 5 etape ale noului sezon

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează