INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - ARSENAL 3-2

CHELSEA - ARSENAL 3-2 // FOTO Show cu 5 goluri în Derby-ul Londrei » Chelsea se impune dramatic și îi lasă pe "tunari" fără niciun punct

FOTO: Reuters +10   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 18 august 2018 21:46

Antrenorul Maurizio Sarri are punctaj maxim, trecând cu bine peste debutul oficial pe ”Stamford Bridge”. Chelsea a arătat cine-i șeful în mitanul secund, după 45 de minute de nebunie.

"Este foarte bine că debutez în fața propriilor fani într-un derby, pe stadionul unuia dintre cele mai importante cluburi din lume", declara Sarri înaintea ciocnirii de aseară cu Arsenal. Și foarte bine a început Chelsea, cu gol de manual pe contraatac, assist Alonso și finalizare Pedro de la 11 metri.

Defensive în vacanță

Tehnicianul italian a avut și șansă. În același minut 20, Aubameyang a trimis uluitor peste poartă de la 10 metri (Bellerin pornise din ofsaid nesemnalizat), și în replică, Morata a făcut 2-0, după ce apărarea "tunarilor" a fost prinsă iar dezorganizată, cu Mustafi jalon. La al doilea șut cadrat!

Kepa a avut un înger păzitor, pentru că Mhitarian l-a imitat pe Auba. Iar Emery nu mai înțelegea nimic! Noroc că ratările alor săi nu au ținut la infinit. Mhitarian s-a răzbunat cu un șut viclean la colț. S-a făcut și 2-2. Iwobi nu a iertat, la a treia fază în care un "tunar" a finalizat liber din centrul careului!

Marcos Alonso MVP

Pe cât de spectaculos a arătat primul act, pe atât de liniștit s-a jucat însă după pauză. Chelsea a fost mai insistentă, a presat și a trecut din nou în avantaj, prin Marcos Alonso, servit de Hazard. Arsenal a dispărut din joc inexplicabil și a plătit tribut ratărilor pe bandă rulantă din prima parte.

  • Marcos Alonso a participat la 20 de goluri ale lui Chelsea din septembrie 2016, cu 14 reușite și 6 assisturi

6din ultimele 7 derbyuri jucate cu Arsenal, pe Stamford Bridge, în campionat au fost câștigate de Chelsea. Sezonul trecut a fost 0-0

Chelsea - Arsenal 3-2
Au marcat: Pedro '9, Morata '20, M. Alonso '81 / Mkhitaryan '37, Iwobi '41

Chelsea: Kepa - Azpilicueta, Rudiger, David Luiz, Marcos Alonso - Kante, Jorginho, Barkley - Willian, Morata, Pedro
Rezerve: Caballero, Christensen, Giroud, Hazard, Kovacic, Moses, Zappacosta
Antrenor: Maurizio Sarri

Arsenal: Cech - Bellerín, Sokratis, Mustafi, Monreal - Guendouzi, Xhaka - Mkhitaryan, Ozil, Iwobi, Ozil - Aubameyang
Rezerve: Leno, Elneny, Lacazette, Lichsteiner, Ramsey, Torreira, Welbeck
Antrenor:
Unai Emery

Arbitru: Martin Atkinson

Programul etapei a doua din Premier League:

Azi
Cardiff City - Newcastle 0-0
Everton - Southampton 2-1
Leicester - Wolverhampton 2-0
Tottenham - Fulham 3-1
West Ham - Bournemouth 1-2
Chelsea - Arsenal 3-2

Duminică
Burnley - Watford
City - Huddersfield
Brighton - United

Luni
Crystal Palace - Liverpool

Vezi și: Unai Emery, ordine dure la Arsenal! Jucătorii trebuie să slăbească 1,23 kg + câți kilometri sunt obligați să alerge în plus

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rmd55
rmd55  •  18 August 2018, 23:04

Frumos meci! A fost o placere sa-l urmaresc, spre deosebire de gainariile din liga unu betano.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează