INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAŢIONAL

Chelsea aruncă în aer Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Formaţia Chelsea Londra a învins sâmbătă pe Manchester United, scor 2-1, într-un meci din etapa a 36-a a campionatului Angliei şi cele două echipe se află pe primele două locuri, cu acelaşi număr de puncte, 81, cu două etape înainte de final, informează BBC Sport.

Pentru gazde a marcat Ballack (45, 86-penalty), iar pentru oaspeţi a punctat Rooney, în minutul 57.

După 36 de etape, cele două echipe se află pe primele două locuri, cu câte 81 de puncte, dar despărţite de golaveraj. Manchester se află pe primul loc graţie golaverajului superior, plus 53 la golaveraj, în timp ce gruparea londoneză are plus 37. În cazul în care egalitatea persistă până la finalul sezonului, echipa cu golaveraj mai bun va deveni campioană, deoarece în Anglia primul criteriu de departajare este golaverajul.

Manchester United mai are de jucat cu West Ham (acasă) şi Wigan (deplasare), iar Chelsea cu Newcastle (deplasare) şi Bolton (acasă).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
 •  28 Aprilie 2008, 12:01

sa deschizi meciul cu o formatie ca si cum joci cu Derby county?? la stanfor bridge??mare greseala...asa vrei sa infringi o echipa neinfrinta sute de meciuri pe teren propriu?foarte provencial fergy...grant ia facut scoala ...a reactionat cu 3 virfuri si a aratat cum se pregateste tactic asa un meci,bravo chelsey!!!

 •  27 Aprilie 2008, 13:42

lasa ma ca anu trecut manchester facea spectacol si nu au castigat liga ch. acum joaca cu cap si inteligent lasa sa vedeti ca astea 3 meciuri le castiga si cu barca si cu whest ham si wigan castiga titlu si merg la moscova

 •  27 Aprilie 2008, 11:02

FORZZA LIVERPOOOOLLLLL,CEA MAI ADEVARATA ECHIPA DIN LUME...(PS:ASTA'I FARMECU VIETII)SA IESI PE PATRU IN CAMPIONAT SHI SA IEI CHAMPIONS LEAGUE

Vezi toate comentariile (12)
Comentează