INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

CHELSEA / Higuain, desființat după debutul la Chelsea! A refuzat să bată un penalty: „Un MERCENAR”

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 13:03

N-a putut debuta în returul semifinalelor Cupei Ligii, dar Sarri i-a făcut ieri botezul Angliei la patru zile după ce semnase cu Chelsea, în partida câștigată de Chelsea cu Sheffield UTD, scor 3-0. Şi Gonzalo Higuaìn a avut cea mai bună ocazie să-şi înceapă cu gol aventura pe Stamford Bridge, dar i-a dat cu piciorul, la figurat.

Atacantul argentinian a refuzat să bată penaltyul obținut de Willian! "I-am oferit mingea, pentru că voiam să dea gol foarte rapid, să se deblocheze", a povestit brazilianul după victoria cu Sheffield Utd (3-0), în care chiar el a deschis scorul (din acel 11 metri) şi a şi închis tabela.

Ratase cu Juventus

Lipsit de încredere, Pipita i-a mulțumit, motivând că Willian trebuia să execute, şi n-a înscris în cele 82 de minute până la înlocuirea cu Giroud.

A fost dur criticat de vicepremierul Matteo Salvini, un mare fan al Milanului, pe care atacantul argentinian l-a părăsit după o jumătate de sezon: "Sper să nu-şi mai arate niciodata fața prin Milano. S-a comportat într-o manieră nedemnă, este doar un mercenar!".

Presa italiană susține că Higuaìn s-a temut tare să nu repete ratarea din derbyul cu Juventus, în urma căreia a intrat în criză acută de goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
luker
luker  •  28 Ianuarie 2019, 16:58

Trebuia sa bata, si daca rata, nu avea impact asupra scorului final. Poate a refuzat din alte motive, nu cred ca i-a fost pur si simplu frica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează