INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSAE - HUDDERSFIELD 5-0

CHELSEA - HUDDERSFIELD // „Dublă” pentru Higuain într-o victorie entuziasmantă a echipei lui Sarri! Unul dintre goluri a fost magnific

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 18:54

Chelsea s-a răzbunat după dezastrul cu Bournemouth (0-4) și a demolat-o pe Huddersfield, formație ce pare resemnată cu gândul că a retrogradat, scor 5-0.

Higuain și-a intrat în mână destul de repede. A deschis scorul de la colțul scurt, cu un șut în forță, după ce a fost servit de Kante (16).

La pauză a fost 2-0 după ce Hazard a transformat un penalty. Tot belgianul a semnat și al 3-lea gol al londonezilor după ce a primit bine de la Barkley, a driblat portarul și a înscris.

Și Higuain a bifat o dublă azi. Tot Kante a fost cel care i-a pus o minge pe tavă, iar șutul argentinianului de la mare distanță s-a dus direct în vinclu. Scorul a fost închis de David Luiz, care a reluat cu capul o centrare din corner a lui Willian.  

După acest rezultat Chelsea a urcat pe locul 4, cu 50 de puncte, cu 11 în urma liderului Liverpool, care are și un meci mai puțin. Huddersfield e ultima, cu doar 11 puncte.

Alte rezultate de azi:

Tottenham - Newcastle 1-0
Brighton - Watford 0-0
Burnley - Southampton 1-1
Crystal Palace - Fulham 2-0
Everton - Wolves 1-3

De la 19:30
Cardiff - Bournemouth

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează